BG online

ZDRAVLJE

Ne potcenjujte hranu koja je gorivo za svaki organizam

Ispovest medicinskog jeretika u prevodu Maje Volk

„Ispovesti medicinskog jeretika“ je knjiga dr Roberta Medelsona koju je prevela i priredila svojim komentarima Maja Volk. Dr Robert Medelson je začetnik nove holističke medicine iz čijih knjiga je učila i Maja.
-Ova knjiga je izuzetno korisna kako običnim ljudima, tako i profesionalcima. Uz nju će mnogo toga da shvate, probude se i otrezne. Mislim da mi o svojoj bolesti treba da znamo više od lekara, jer vi ste, a ne on, motivisani da ozdravite. Knjigu je dr Medelson pisao 1976. godine kad je na primer bila aktuelna kampanja protiv dojenja u kojoj su tvrdili da samo primitivne žene doje. U ovoj knjizi ćete saznati kako da se borite za sebe, prepoznate ono što je loše, o medicinskim i holističkim metodama- objašnjava Maja Volk. -Volim holističke lekare koji su otvoreni, kao što su nekad bili seoski lekari koji su vam znali porodicu, babu, dedu, genezu. Taj lekar vam je prijatelj, a ne običan lekar koji ne zna ništa o vama, ni ko ste, ni kako se hranite, ni kako živite. Meni se niko nikad nije izvinio što sam ostala živa nakon moje operacije, a rekli su mi da ću umreti kad sam se razbolela. Nikad me nijedan od tih lekara nije pozvao da me pita kako sam jedina u tom stanju ostala živa. Otišla bih rado sa tri blendera da pravim sokove deci na onkologiji, ali me tamo neće. Nedopustivo je potcenjivati hranu koja je gorivo za organizam. Dr Medelson kaže da je spas biti zdrav. Lekari se druže međusobno, nisu mnogo otvoreni, a trebalo bi da prihvate da postoje i druge stvari koje mogu pomoći čovekovom zdravlju.

Knjigu „Ispovesti medicinskog jeretika“ po ceni od 1100 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
Broj strana: 222  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Učitelj joge i meditacije, iskusni predavač Dragan Lončar održaće online…

  You cannot copy content of this page