BG online

Vesti

Motivacioni govor Vanje Grbića

REGIONALNA HR KONFERENCIJA “HR CODE”

Druga po redu konferencija „HR CODE“ biće održana 7. decembra 2017. godine u pozorištu Madlenianum, u organizaciji kompanije ManpowerGroup Srbija i okupiće predstavnike IT kompanija iz Srbije i Evrope čiji je rad usko povezan sa oblašću ljudskih resursa.
Prisutni će na konferenciji imati priliku da čuju predavanja i učestvuju na radionicama sa vodećim svetskim i domaćim stručnjacima u IT oblasti, da se upoznaju sa analizama trenutnog stanja u zemlji, novim trendovima, razmene iskustva i primere dobre prakse iz oblasti ljudskih resursa.
-Tokom jednog dana predstaviće se vrhunski HR stručnjaci u IT industriji iz eminentnih kompanija koje između ostalog posluju i u Srbiji- istakao je Nemanja Nikolić, organizator konferencije ispred kompanije ManpowerGroup Srbija.
Među predavačima biće Leelia Rohumaa koja će predstaviti svoje dugogodišnje iskustvo HR managera kompanije Skype (sada HR menadžer kompanije Pipedrive), Caralyn Cooley chief people officer kompanije Nordeus, Predrag Pedro Gajić sourcing and community leader kompanije Toptal, Biljana Rakić HR manager kompanije Execom i drugi. Osim predavanja vrhunskih HR stručnjaka u IT industriji, posetioci će imati jedinstvenu priliku da čuju i motivacioni govor proslavljenog srpskog odbojkaša Vanje Grbića koji će prisutnima otkriti najbolje načine pomoću kojih mogu pobediti kompleksnost u svim sferama poslovanja.
Na ovogodišnjoj „HR CODE“ konferenciji, poseban akcenat je stavljen na dve panel-diskusije. Prva je u potpunosti posvećena razvoju novih talenata, dok će na drugoj panel-diskusiji svoje viđenje važnosti targetiranja i privlačenja mladih stručnjaka, izneti izvršni direktori vodećih IT kompanija kao što su Vega IT Sourcing, Symphony i Levi9. Na ovogodišnjoj konferenciji svoje prisustvo su potvrdili i predstavnici Vlade Republike Srbije, Vojvodina ICT Cluster-a, Elektrotehničkog fakulteta, kao i Inicijative Digitalna Srbija.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
SMS PARTY Za sve devojčice i dečake koji biju svoju…

You cannot copy content of this page