BG online

Intervjui

Šta se dešava kad žena muškarcu kaže “NE”?

Umesto u krevet ušla sam u taksi

Muškarce pali ženino “Ne”. Pravi muškarac voli kad je žena tajna, ali 99% današnjih devojaka i žena već na prvom susretu kaže “Da”. Kad mu kažete “Ne” on će da se zamisli, ali danas se sve svodi na brzinski seks. Ljudi sve rade na brzinu, a sve se svodi na “fast food” ljubav.
Dobro se sećam nekih drugačijih vremena. On je bio duhovit i šarmantan, a ja sam mu dozvolila da me voli. Vodila sam izbor za Mis Jugoslavije. U žiriju je bio jedan mnogo zgodan i poznat glumac. Dopali smo se jedno drugom, a po završetku programa se ponudio da me poveze kući. Svoja kola je zaustavio ispred svoje zgrade u Beogradskoj ulici. Izašli smo iz kola, otvorio mi je vrata svoje garsonjere. Ugledala sam fiksni telefon na komodi i pozvala taksi da dođe ispred Beogradske 47.
Bio je u šoku. Pogledao me je, a ja sam mu rekla: “Doviđenja, vidimo se u nekom boljem trenutku”. Dopratio me je do taksija i poljubo u obraz. To ga je toliko napalilo da smo vodili ljubav narednih godinu i po dana.
Dopao mi, ali me je žacnulo to što me ništa nije pitao, već me je samo odvezao na njegovu adresu. Kažite “Ne” i gedajte šta će se dešavati…
Kasnije smo razgovarali o toj večeri. Rekao mi je da je to što sam uradila za njega bio šok, ali i da mu je to najlepši doživljaj ikad u životu.
Sirano de Beržerak je rekao da je poljubac najlepši dodir na svetu, erotičniji od svega. Bio je u pravu.
Odložite seks, sačekajte kao ja tad kad sam pozvala taksi.

Kajanje

Kad se pred nas postave neke prilike uvek je tu i čuveno pitanje:“Da li to treba uraditi pa se kajati ili ne uraditi pa se opet kajati?”. Imala sam udvarača koji je znao da pređe 1000 km, dođe u Dubrovnik avionom na dva sata da bi me video i poljubio. Prijalo je mom biću da budem voljena žena. Morali smo jedno drugom da kažemo “zbogom” iz raznih razloga. Bio je u to vreme poznati fudbaler. Ali i 10 godina kasnije kad je otišao da živi u inostranstvo, umeo je ponekad da me pozove telefonom, negde oko ponoći i kaže mi: “Ja sam, samo da znaš da mislim na tebe i da ću misliti dok god sam živ”. Ja bih tad samo ćutala, a on je voleo kad ćutim, tad me je najbolje razumeo.

Vaša Ruška Jakić
Foto: Sanja Rajković

Ruška Jakić odavno ima status urbane legende Beograda. Popularna, uspešna i svoja, Ruška Jakić je tv lice, ali i srpska Lujza Hej, žena koja živi u skladu sa filozofijom najpoznatijeg motivacionog govornika sveta. Udavala se nekoliko puta, bila obožavana i voljena, a danas kaže da i posle svega voli sve svoje muževe. Mama je Ane Nadeždić, trenera ličnog razvoja, baka dečaka Luke, ali i veoma aktivna žena koja raširenih ruku korača u susret svojim snovima, planovima i idejama.

Tekstovi Ruške Jakić:
Izujte papuče, skinite papilotne i prihvatite da vam se muž neće vratiti jer život nema reprizu
Za većinu mojih razvoda bila sam kriva JA
Četiri gorke pilule koje treba popiti pred ulazak u brak
Zašto smo odustali od ljubavi?
Zašto treba bežati od prevarenog muškarca?
Kako sam preživela prevaru bivšeg muža…
Gde su su nestali romantika i ljubav?
Lekcije za život Ruške Jakić

Pročitajte intervju sa Ruškom Jakić:

Umeće i lakoća življenja Ruške Jakić

Formule ljubavi – Zoran Milivojević

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Menjanje profesije,razvod, selidba, prekid prijateljstva.... Svaki život ima svoj početak…

You cannot copy content of this page