BG online

Psihološka prva pomoć

Vikend novih odluka uz podršku dr Irene Đorđević

3 dana samo za sebe i neke nove odluke!

Savremena žena je neretko zaglavljena između tradicionalnog modela koji je prepisala od svoje majke po kojem je njen zadatak da bude savršena majka, žena, domaćica. I uspešna poslovna žena, zašto da ne? Pri tom je poželjno i da odlično izgleda. I dok se bori sa imperativom večne mladosti i idejom da je gotovo sramota stariti suočava se sa brojnim dilemama, nesigurnostima, očekivanjima. Dok se preispituje i istovremeno užurbano korača kroz život pokušavajući da postigne balans između karijere, brige o porodici ostaje zbunjena i pre svega umorna…
-Dok se od žene očekuje da balansira i bude odlična u svim životnim ulogama, vodi računa o domaćinstvu, sjajno kuva, vozi decu na što više aktivnosti, vežba, čini sve da “nikada ne ostari”, bude sjajna ljubavnica i posvećena žena svom mužu sasvim je očekivano da postaje vremenom umorna- kaže psihijatar i psihoterapeut dr Irena Đorđević.
Na drugoj strani je veliki broj žena koje su sjajne, uspešne, lepe, atraktivne, sposobne i ne mogu da pronađu partnera koji želi “vezu” ili ne uspevaju da održe vezu u kojoj su, podseća dr Đorđević.
-Mnogo je i onih žena koje ostaju u odnosu kojim su nezadovoljne u braku u kojem nisu poštovane i ne uspevaju da izađu iz tih odnosa jer time “izdaju” porodični model koji su dobile u svojoj porodici. Sve one su često anksiozne, umorne, nezadovoljne i treba im pauza, da uzmu vreme za sebe, naprave strategiju, cilj i krenu svojim putem na nov način koji će ih dovesti do zadovoljstva, osnaživanja samopouzdanja, nalaženja načina da ostvare i održe partnerski odnos i budu sve ono što mogu biti.
U Hotelu Danubia Park na Srebrnom jezeru održaće se od 2.12. do 4.12. u organizaciji BGonline-a jedinstven vikend namenjen ženama “Vikend novih odluka” kroz koji će ih voditi psihijatar i psihoterapeut dr Irena Đorđević.

O ljubavi, samopouzdanju, motivaciji…

Hotel Danubia Park

Tokom rada sa psihoterapeutom i psihijatrom dr Irenom Đorđević učesnice “Vikenda novih odluka” pohađaće radionice o partnerskim odnosima, samopouzdanju, motivaciji, stresu i posledicama stresnog života…
Dobiće odgovore na opšta, ali i lična pitanja: zašto sam sama, zašto uvek naiđem na pogrešnog, kako da napravim ispravne korake da zadržim nečije interesovanje, da li da ostanem u ovom odnosu, gde je granica kompromisa, zašto ostajem u odnosu u kojem sam nezadovoljna, biti ili ne biti u braku zbog dece, šta sa vezom sa oženjenim muškarcem, neverstvo (kada ga činimo ili doživljavamo od partnera), kako naći balans između privatnog i profesionalnog života, kako da se postavimo prema deci kad imamo krizu u partnerskom odnosu ili smo razvedeni, da li olako ljude karakterišemo kao manipulatore, kada ne uspemo da održimo odnos sa njima, ko u stvari jesu “Narcisi” i manipulatori i kako komunicirati sa njima?
Kako vratiti ili ojačati samopouzdanje, naći motivaciju za trening i zdravu ishranu, sprečiti prejedanje na “nervnoj bazi”, prekinuti odlaganje započetih poslova teme su jedne od radionica dr Đorđević.
Kao stručnjak za mentalno zdravlje dr Irena Đorđević će posvetiti vreme i temama anksioznosti,paničnom poremećaju, depresiji I njihovom lečenju.

Petak 2.12.

14h Check in
Do 18h wellness / spa / slobodne aktivnosti
18-19h Večera
19h – 22h Upoznavanje/definisanje individualnih ciljeva učesnica
Uvodno predavanje: ljubav, odnosi i samopouzdanje, pravljenje individualnih planova i zakazivanje konsultacija

Subota 3.12.

8h-10h-Doručak
10h-11h- Kako biti mudar u partnerskim odnosima?
11h-12h- Kako osnažiti samopouzdanje?
12h-16h- Individualne konsultacije za sve učesnice
15.30- Coffe break i snack
16h-20h Stres, anksioznost, upravljanje brigama
20h večera
Relax na bazenu do 22h

Nedelja 4.12.
8h-10h Doručak
welnes / spa, slobodne aktivnosti

Cena:
Jednokrevetna soba 235e po osobi
Dvokrevetna soba 200e po osobi
Trokrevetna soba 235e po osobi
U cenu su uključeni: program “Vikend novih odluka”, 2 noćenja sa doručkom i večerom, kafe pauzom i snack-om, kao i korišćenje bazena i fitness centra

Info i rezervacije: 066060820 i bgonline.radionice@gmail.com

Foto: Dario Konstantinović
Mesto snimanja: Hotel Falkenstajner

 

SHOP

Narcisi- zavodljive, manipulativne, usamljene i prazne osobe

By BGonline / 09/11/2022 / 0 Comments

Mama, tata, zašto se niste razveli?

By BGonline / 04/11/2022 / 0 Comments

Da li antidepresivi utiču na povećanje kilaže, seksualno funkcionisanje i gubitak samopouzdanja?

By BGonline / 15/11/2022 / 0 Comments

Život sa napadima panike

By BGonline / 06/11/2022 / 0 Comments

Život u doba narcisoidnosti, arogantnosti i toksičnosti

By BGonline / 20/11/2022 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Učenje jedne nove ideje ne čini vas genijem, ali posvećenost…

You cannot copy content of this page