fbpx

BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Odvojite vreme samo za sebe i nove odluke

Sa psihoterapeutom na Srebrnom jezeru

U Hotelu Danubia Park na Srebrnom jezeru održaće se od 3.02. do 5.02. 2023. u organizaciji BGonline-a jedinstven vikend namenjen ženama “Vikend novih odluka” kroz koji će ih voditi psihijatar i psihoterapeut dr Irena Đorđević.

O ljubavi, samopouzdanju, motivaciji…

Tokom rada sa psihoterapeutom i psihijatrom dr Irenom Đorđević učesnice “Vikenda novih odluka” pohađaće radionice o partnerskim odnosima, samopouzdanju, motivaciji, stresu i posledicama stresnog života…
Dobiće odgovore na opšta, ali i lična pitanja: zašto sam sama, zašto uvek naiđem na pogrešnog, kako da napravim ispravne korake da zadržim nečije interesovanje, da li da ostanem u ovom odnosu, gde je granica kompromisa, zašto ostajem u odnosu u kojem sam nezadovoljna, biti ili ne biti u braku zbog dece, šta sa vezom sa oženjenim muškarcem, neverstvo (kada ga činimo ili doživljavamo od partnera), kako naći balans između privatnog i profesionalnog života, kako da se postavimo prema deci kad imamo krizu u partnerskom odnosu ili smo razvedeni, da li olako ljude karakterišemo kao manipulatore, kada ne uspemo da održimo odnos sa njima, ko u stvari jesu “Narcisi” i manipulatori i kako komunicirati sa njima?
Kako vratiti ili ojačati samopouzdanje, naći motivaciju za trening i zdravu ishranu, sprečiti prejedanje na “nervnoj bazi”, prekinuti odlaganje započetih poslova teme su jedne od radionica dr Đorđević.
Kao stručnjak za mentalno zdravlje dr Irena Đorđević će posvetiti vreme i temama anksioznosti, paničnom poremećaju, depresiji i njihovom lečenju.

Foto: Dario Konstantinović
Mesto snimanja: Hotel Falkenstajner

 

 

SHOP

Zen bašta

By / 06/03/2023 / 0 Comments

Ono što o sebi mislimo postaje naša istina

By / 01/03/2023 / 0 Comments

Promenite misli- izgubite kilograme

By / 15/03/2023 / 0 Comments

Zašto je važan digitalni detoks?

By / 11/03/2023 / 0 Comments

Izazovi roditeljstva u periodu od 6. do 11. godine

By / 08/03/2023 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
3 dana samo za sebe i neke nove odluke! Savremena…