Kada je pre desetak godina odlučila da promeni način ishrane Mihaela Brijak Devescovi ušla je u svet potpuno drugačijeg pogleda na hranu. Više nije kuvala, već je pripremala obroke sebi i porodici uz pomoć blendera, dehidratora i mnogo kreativnosti.
Sirova ishrana je bazirana pretežno na voću, povrću i orašastim plodovima. Mihaela kaže da joj je takva ishrana donela energiju, vedrinu i radost. Inspirisana ličnim iskustvom, istraživanjem i isprobanim jelima napisala je knjige “Sirova hrana” i “Slatke strasti”.
U knjizi “Sirova hrana” nalaze se brojni recepti, informacije, saveti o kuhinjskim pomagalima, sušenju orašastih plodova, upotrebi dehidratora, pravljenju sirovog brašna od badema, lešnika i oraha, maslaca od orašastih plodova, prirodnim začinima… U knjizi “Sirova hrana”(237 str.) nalaze se recepti za biljno mleka, smutije, supe, krekere, hleb, keks, salate, pice, sendviče, torte, kolače, palačinke, dok su u knjizi “Slatke strasti” (179 str.) predstavljeni recepti za poslastice bez šećera, brašna, jaja, mleka, margarina i maslaca. (tiramisu, mafini, kolači, čokolada, palačinke…). Obe knjige su ilustrovane fotografijama Mihaelinih recepata.
Knjige sa receptima sirove hrane Mihaele Brijak Devescovi sa slanim i slatkim receptima po ceni od 1980 din+ptt troškovi (za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
© by BGonline. All rights reserved
