BG online

Hrana & Recepti

Sirova hrana i slatke strasti

Kada je pre desetak godina odlučila da promeni način ishrane Mihaela Brijak Devescovi ušla je u svet potpuno drugačijeg pogleda na hranu. Više nije kuvala, već je pripremala obroke sebi i porodici uz pomoć blendera, dehidratora i mnogo kreativnosti.

Sirova ishrana je bazirana pretežno na voću, povrću i orašastim plodovima. Mihaela kaže da joj je takva ishrana donela energiju, vedrinu i radost. Inspirisana ličnim iskustvom, istraživanjem i isprobanim jelima napisala je knjige „Sirova hrana“ i „Slatke strasti“.
U knjizi „Sirova hrana“ nalaze se brojni recepti, informacije, saveti o kuhinjskim pomagalima, sušenju orašastih plodova, upotrebi dehidratora, pravljenju sirovog brašna od badema, lešnika i oraha, maslaca od orašastih plodova, prirodnim začinima… U knjizi „Sirova hrana“(237 str.) nalaze se recepti za biljno mleka, smutije, supe, krekere, hleb, keks, salate, pice, sendviče, torte, kolače, palačinke, dok su u knjizi „Slatke strasti“ (179 str.) predstavljeni recepti za poslastice bez šećera, brašna, jaja, mleka, margarina i maslaca. (tiramisu, mafini, kolači, čokolada, palačinke…). Obe knjige su ilustrovane fotografijama Mihaelinih recepata.

Knjige sa receptima sirove hrane Mihaele Brijak Devescovi sa slanim i slatkim receptima po ceni od 1980 din+ptt troškovi (za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
  Sirova hrana kao stil života

  U kuhinji sa Majom Volk

  Psihički otrovi su štetniji i od neke hrane

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Samo dela ljubavi ostaju U knjizi "Agape antologija 5" nalazi…

  You cannot copy content of this page