BG online

Hrana & Recepti

Sirova hrana i slatke strasti

Kada je pre desetak godina odlučila da promeni način ishrane Mihaela Brijak Devescovi ušla je u svet potpuno drugačijeg pogleda na hranu. Više nije kuvala, već je pripremala obroke sebi i porodici uz pomoć blendera, dehidratora i mnogo kreativnosti.

Sirova ishrana je bazirana pretežno na voću, povrću i orašastim plodovima. Mihaela kaže da joj je takva ishrana donela energiju, vedrinu i radost. Inspirisana ličnim iskustvom, istraživanjem i isprobanim jelima napisala je knjige “Sirova hrana” i “Slatke strasti”.
U knjizi “Sirova hrana” nalaze se brojni recepti, informacije, saveti o kuhinjskim pomagalima, sušenju orašastih plodova, upotrebi dehidratora, pravljenju sirovog brašna od badema, lešnika i oraha, maslaca od orašastih plodova, prirodnim začinima… U knjizi “Sirova hrana”(237 str.) nalaze se recepti za biljno mleka, smutije, supe, krekere, hleb, keks, salate, pice, sendviče, torte, kolače, palačinke, dok su u knjizi “Slatke strasti” (179 str.) predstavljeni recepti za poslastice bez šećera, brašna, jaja, mleka, margarina i maslaca. (tiramisu, mafini, kolači, čokolada, palačinke…). Obe knjige su ilustrovane fotografijama Mihaelinih recepata.
„Slatke strasti“ je izuzetno lepo ilustrovana knjiga koja predstavlja ukusne poslastice u kojima možete uživati bez griže savesti. Recepti autorke Mihaele Brijak Devescovi zasnovani su na zdravim i prirodnim namirnicama koje su pune vitamina, prirodnih zaslađivača i dobrih masti, kao što su sirovi kakao, kokosovo ulje, orašasti plodovi i drugo voće. Nakon što pojedete poslasticu pripremljenu po receptu iz ove knjige osećaćete se poletno i lagano. Ovi kolači, mafini, torte, pite, iako se prave bez jaja, brašna, šećera, maslaca izuzetno su ukusni i sočni. Otkrijte kako da tradicionalne kolače i torte učinite laganim i zdravim. Oprobajte se u pravljenju vanilica, savijača i pita, čokoladnih mafina, pralina, panna cotte i osvežavajućih sladoleda. Sirovi deserti su u ovoj knjizi podeljeni u 5 segmenata: – keks, rolati i kolačići – čokolada, kremovi, namazi i pudinzi – torte – palačinke – sladoled i napici

Knjige sa receptima sirove hrane Mihaele Brijak Devescovi sa slanim i slatkim receptima po ceni od 1980 din+ptt troškovi (za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
  Sirova hrana kao stil života

  U kuhinji sa Majom Volk

  Psihički otrovi su štetniji i od neke hrane

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  O iscrpljenim, izrabljenim i prezaposlenim ljudima Šta lenjost zaista jeste,…

  You cannot copy content of this page