BG online

Sajam automobila
ZDRAVLJE

Bolest nas opominje da ne volimo sebe

7 koraka do savršenog zdravlja

Ako imate neki zdravstveni problem, život vas zove da volite sebe- kažu autori knjige “Volite sebe do savršenog zdravlja” Lujza Hej, Aleja Kadro i Heder Dejn podsećajući na to da što se više udaljavamo od prirode, sve smo udaljeniji i od sebe samih kao ljudskih bića.
-Pretvaramo se lagano u mašine koje su u stanju da neprekidno rade ne bismo li ispunili svoj spisak obaveza. Zaboravljamo da poštujemo sebe. Sve kreće naopako iz uverenja da nismo dovoljno vredni, dobri, dostojni ljubavi i prihvatanja. Jurcamo kroz život, jedemo s nogu i usput zaboravljamo da volimo sebe. Ispod svih strahova, sumnji i brige, u nama su kodirani odgovori kako da niknemo poput semena i procvetamo, samo ako nađemo vreme da zastanemo i to poslušamo.

Povratak u ravnotežu

Dok učite da verujete životu i volite sebe, autori ovog bestselera preporučuju da slušate svoje telo, čime možete vratiti sebe u ravnotežu i izgraditi život koji neguje i podržava zdravlje i sreću. Svako poglavlje ove knjige daje rešenja koja će vas podržati u tome, kao i sedam koraka kako da jedete, mislite i volite sebe do savršenog zdravlja.
Odlomak iz knjige:
“Priroda nam je dala sve što nam je potrebno da bismo bili zdravi i srećni. Kad jedemo prirodnu hranu usklađujemo se s prirodom i stvaramo ravnotežu. Bolesti se javljaju jer nas telo poziva da se vratimo prirodi, prirodnoj hrani, mislima i uverenjima koji nam pomažu da procvetamo u najbolju verziju sebe, da prekinemo s aktivnostima koje izazivaju stres i tugu. Uprostite i poštujte svoju ljudskost.”

Knjigu “Volite sebe do savršenog zdravlja” po ceni od 1540 din. +ptt troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ne dozvolite da živite „život na čekanju“ Zahvalnost je ključ…