fbpx

BG online

Lični razvoj

Govor tela u ljubavi

Izađite iz samačkog života, naučite da tumačite male signale

Govor tela je jedan od temelja udvaranja jer pokazuje koliko smo dostupni, spremni, entuzijastički nastrojeni, seksualno privlačni i očajni, kažu autori svetskog bestselera “Govor tela u ljubavi”. Barbara i Alan Piz. Oni kažu da su neki udvarački maniri smišljeni, dok su neki signali koje imamo prema drugoj strani nesvesni.
Svako može da nauči da tumači te signale i o tome govori knjiga “Govor tela u ljubavi”.
-Danas je svet zahvaćen epidemijom samačkog života. Udvaranje i ljubav su najmanje poznati aspekti ljudskog ponašanja, a u suštini tog problema se nalazi nesposobnost razumevanja govora tela drugih ljudi- kažu Barbara i Alan Piz u knjizi “Govor tela u ljubavi” gde daju odgovore na pitanja koja nas najviše zbunjuju. Oni kažu da uspeh muškarca u udvaranju zavisi od njegove sposobnosti da tačno protumači signale koje dobija.
-Većina žena zapaža udvaračke signale koji su im poslati, ali muškarci imaju znatno slabiju moć zapažanja, često su sasvim slepi za signale takve vrste, pa zato i imaju problem u pronalaženju partnerki- tvrde autori ove knjige i dodaju da su muškarci skloniji tome da u svemu oko sebe vide nagoveštaj seksa.
-Oni imaju u organizmu 10 do 20 puta više testosterona nego žene. Mnogi muškarci prve znakove zainteresovanosti shvataju kao direktne pozive na seks i zbog toga dolazi do raznih nespretnih spopadanja žena što vodi ka odbijanju. Nekim muškarcima žensko “ne” znači “možda”, a ako žena kaže “možda” to tumače kao “da”, a ako kaže “da” ona onda nije dama…

Knjigu “Govor tela u ljubavi” po ceni od 699 din+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Intelektualci kao životni gubitnici “Osećam se loše”, “Stalno sam pod…
error: