BG online

Lični razvoj

Govor tela u ljubavi

Naučite da tumačite male signale

Govor tela je jedan od temelja udvaranja jer pokazuje koliko smo dostupni, spremni, entuzijastički nastrojeni, seksualno privlačni i očajni, kažu autori svetskog bestselera “Govor tela u ljubavi”. Barbara i Alan Piz. Oni kažu da su neki udvarački maniri smišljeni, dok su neki signali koje imamo prema drugoj strani nesvesni.
Svako može da nauči da tumači te signale i o tome govori knjiga “Govor tela u ljubavi”.
“Danas je svet zahvaćen epidemijom samačkog života. Udvaranje i ljubav su najmanje poznati aspekti ljudskog ponašanja, a u suštini tog problema se nalazi nesposobnost razumevanja govora tela drugih ljudi”- kažu Barbara i Alan Piz u knjizi “Govor tela u ljubavi” gde daju odgovore na pitanja koja nas najviše zbunjuju. Oni kažu da uspeh muškarca u udvaranju zavisi od njegove sposobnosti da tačno protumači signale koje dobija.
“Većina žena zapaža udvaračke signale koji su im poslati, ali muškarci imaju znatno slabiju moć zapažanja, često su sasvim slepi za signale takve vrste, pa zato i imaju problem u pronalaženju partnerki”- pišu autori ove knjige i dodaju da su muškarci skloniji tome da u svemu oko sebe vide nagoveštaj seksa. “Oni imaju u organizmu 10 do 20 puta više testosterona nego žene. Mnogi muškarci prve znakove zainteresovanosti shvataju kao direktne pozive na seks i zbog toga dolazi do raznih nespretnih spopadanja žena što vodi ka odbijanju. Nekim muškarcima žensko “ne” znači “možda”, a ako žena kaže “možda” to tumače kao “da”, a ako kaže “da” ona onda nije dama…”

Knjigu “Govor tela u ljubavi” po ceni od 899 din+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  Kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav?

  Kako postati magnet za ljubav?

  Vodić za uspeh i sreću Opre Vinfri- Ljubav ne boli, intuicija na laže

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Knjiga o ljubavi koju čitaju i muškarci Ljubav je najlepša…

  You cannot copy content of this page