BG online

Lični razvoj

Kako postati magnet za ljubav?

U 44. godini sam privukla svoju srodnu dušu…

Da li ste se ikad upitali šta vam je potrebno da biste našli ljubav svog života? Sanjate li o tome da nađete životnog partnera koji će vas voleti, brinuti o vama i obožavati vas?
Knjiga “Tajna srodnih duša” pokazaće vam kako da koristeći zakon privlačenja preuzmete kontrolu nad svojom romantičnom sudbinom. Prevedena je na preko dvadeset jezika i postala je svetski fenomen i bestseler.
Arijel Ford u ovoj knjizi pokazuje da svako, bez obzira na to koliko ima godina i ljubavnih brodoloma iza sebe može da nađe pravu ljubav ako je spreman da se pripremi, na svim nivoima i postane magnet za ljubav. Ona to vrlo dobro zna iz svog iskustva. Uz pomoć tehnika iz ove knjige ona je u 44. godini privukla u svoj život svoju srodnu dušu. Verili su se tri nedelje kasnije.

Emocionalizacija

Naš univerzum je podešen tako da nam šalje ljude i stvari usklađene s našim ličnim sistemom verovanja. Ako ne verujete da ćete ikada naći Onog Pravog, verovatno ga ni nećete naći, napominje Arijel Ford. Ali, ako ste naučili da verujete da je Onaj Pravi ne samo tu negde već i da i on traži vas, onda možete da nađete istinsku ljubav.
Primenom niza procesa koje je nazvala emocionalizacijom  možete da privučete muškarca ili ženu svojih snova. Tehnike, rituali i projekti koje ćete naći na stranicama ove knjige omogućiće vam da pripremite svoj dom, svoje telo, um i duh za ljubav kakvu vaše srce zaista zaslužuje. Ova knjiga će vas naučiti kako da se svesno, srcem i duhom pripremite za to da privučete i prepoznate potrebu svoje duše za autentičnom i svesnom ljubavnom vezom i kako da na tu potrebu reagujete.

Knjigu “Tajna srodnih duša” po ceni od 740 din + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Uskočite u ljubičaste Viber sanke Ovog decembra Viber postaje mesto…