BG online

Lični razvoj

Kako postati magnet za ljubav?

U 44. godini sam privukla svoju srodnu dušu…

Da li ste se ikad upitali šta vam je potrebno da biste našli ljubav svog života? Sanjate li o tome da nađete životnog partnera koji će vas voleti, brinuti o vama i obožavati vas?
Knjiga “Tajna srodnih duša” pokazaće vam kako da koristeći zakon privlačenja preuzmete kontrolu nad svojom romantičnom sudbinom. Prevedena je na preko dvadeset jezika i postala je svetski fenomen i bestseler.
Arijel Ford u ovoj knjizi pokazuje da svako, bez obzira na to koliko ima godina i ljubavnih brodoloma iza sebe može da nađe pravu ljubav ako je spreman da se pripremi, na svim nivoima i postane magnet za ljubav. Ona to vrlo dobro zna iz svog iskustva. Uz pomoć tehnika o kojima je pisala u ovoj knjizi ona je, kako je napisala, u 44. godini privukla u svoj život svoju srodnu dušu. Verili su se tri nedelje kasnije.

Emocionalizacija

“Naš univerzum je podešen tako da nam šalje ljude i stvari usklađene s našim ličnim sistemom verovanja. Ako ne verujete da ćete ikada naći Onog Pravog, verovatno ga ni nećete naći”, napominje Arijel Ford. “Ali, ako ste naučili da verujete da je Onaj Pravi ne samo tu negde već i da i on traži vas, onda možete da nađete istinsku ljubav”.
Primenom niza procesa koje je nazvala emocionalizacijom piše da možete da privučete muškarca ili ženu svojih snova.
U knjizi se nalaze test za privlačenje srodne duše, spoznaje autorke o tome šta blokira pokušaje da doživimo ljubav, objašnjenje ko su sreodne duše, šta je emocionalizacija i zašto je važno osloboditi se nekih uverenja, šta je mapa ljubavi, kako pripremiti životni prostor za dolazak srodne duše, zašto je važno upaliti svetlost u svom srcu i još mnogo ličnih iskustava autorke.
Arijel Ford je u knjizi opisala i vežbu praštanja i objasnila da kad oprostite sebi i svojim bivšim ljubavima vreme je da se nežno i s ljubavlju energetski odvojite od njih budući da povezanost na energetskom nivou sa bivšim partnerom onemogućava da u potpunosti uložimo energiju u novu vezu.

Knjigu “Tajna srodnih duša” po ceni od 880 din + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  (jedan od predivnih rezultata rada na sebi) Sećam se kad…

  You cannot copy content of this page