BG online

DOM & HEDONIZAM

Život sa stilom (gde je sve na svom mestu)

ZAŠTO JE GARDEROBER OMILJEN KUTAK UKUĆANIMA?

Garderober će od svake prosečne spavaće sobe napraviti vrlo posebnu prostoriju u stanu, koja će vremenom postati omiljen kutak svim ukućanima

Dobar garderober je odrednica kvalitetno organizovanog prostora koji odiše redom i komforom. Kada odlučite da ormar zamenite garderoberom dobićete mnogo prednosti. Jedna od zabluda je da ormar zauzima manje prostora od garderobera. Za hrpu garderobe neophodni su glomazni ormari. Pored toga što su veliki, dodatni prostor u sobi zauzimaju i vrata kada se otvaraju i zatvaraju.
Garderober je najčešće jedna zasebna soba sa više polica, pregrada i vešalica.garderober
Kada imate garderober u stanu ili kući nije vam potreban poseban ormarić za obuću. Prostor unutar garderobera je predviđen da se lako mogu ugraditi pregrade na kojima bi stajala obuća.
Posteljina i peškiri, takođe, mogu da stanu u garderober bez “guranja i gužvanja”. Prednost sobe za garderobu je mogućnost lakog organizovanja prostora. Na policama ima dovoljno mesta da možete na njih staviti kutije sa stvarima.
Posebna soba je najčešće predviđena da bude garderober, ali ako je nemate u kući improvizacija je uvek moguća. Probajte s postavljanjem šipke preko jednog dela spavaće sobe na koju ćete staviti paravan. Ukoliko se odlučite za ovakvo rešenje, bilo bi dobro paravan uklopiti s posteljinom ili zavesama. Uz malo mašte i kreativnosti iza paravana možete da složite stvari po vašoj želji.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Znanje je moć „Pametne stepenice“ na kojima su ispisane najčešće…

You cannot copy content of this page