BG online

Lični razvoj

Obećaj mi da ćeš voleti

Kako živeti život bez gorčine i kajanja?

Smrt nije najveći gubitak u životu. Najveći gubitak je ono što umire u nama dok živimo. Ako tu magičnu iskru mogućnosti koja leži u svakom od nas sačuvamo od preranog umiranja, onda ćemo konačno početi da živimo – potpuno.

Prevazilaženje strahova

Umesto da stalno postavljamo pitanje zašto smo ovde, možda bi trebalo da uživamo u jednostavnijoj istini: mi smo ovde. Debitantsko ostvarenje australijske novinarke Miki Bramer „Obećaj mi da ćeš voleti“, autentična pripovest o prevazilaženju strahova, pronalaženju izlaza iz usamljenosti i slavljenju života koji nam je dat, nezaboravna je priča o ženi velikog srca, dirljiv roman koji će vas utešiti poput zagrljaja drage osobe. Okrenućete poslednju stranicu sa novim žarom – i živeti bez gorčine i kajanja.

Sećanje na prvi poljubac

Kada upoznate Klover Bruks, njen nesigurni pohod u svet živih će vas navesti da se setite vašeg prvog poljupca i otiska jedne posebne ruke u vašem srcu.
Kada je imala pet godina, Klover je bila svedok smrti vaspitačice u vrtiću, a onda, kada je imala šest, njeni roditelji su poginuli u nesreći dok su bili na odmoru u Kini. Deda po majci ju je odgajao s ljubavlju. Sada Klover ima 36 godina, i dalje živi u stanu svog dede, ali bez njega duže od decenije.
Okružena knjigama i voljenim ritualima Klover Bruks svoj život posvećuje ljudima na njihovom poslednjem duhovnom putovanju, pomažući im da prihvate neizbežno i pomire se sa sobom, bez obzira na greške koje su možda počinili tokom života, jer niko ne treba da napusti ovaj svet sam i bez utehe. Zbog toga Klover zaboravlja ili se ne usuđuje da živi svoj život. Provodi usamljene večeri gledajući romantične filmove, ne dozvoljavajući nikome da joj priđe, jer previše je rizično: ako nekoga voliš, neminovno je da ćeš ga jednog dana izgubiti.
Međutim, zahvaljujući simpatičnoj starici koja joj pripoveda priču o svojoj velikoj ljubavi, Kloverin svet okreće se naglavačke. Konačno će morati da se zagleda u dubinu sopstvene duše i sazna šta zaista želi: da li će imati hrabrosti da prvi put u životu veruje nekome, i da voli?

Tuga je poput prašine…

Tuga je kao prašina. Pred naletom gustog oblaka potpuno smo dezorijentisani, ali kada počne da se sleže, polako pronalazimo put napred. Prašina se taloži u pukotinama i nikada potpuno ne nestaje – kako godine prolaze, nalazimo je na neočekivanim mestima u neočekivanim trenucima.
„Posle čitanja ovog romana, zapitaćete se šta zaista znači živeti.“ – Sara Hejvud, bestseler autorka Njujork tajmsa
„Uzbudljiv roman o neočekivanom prijateljstvu, decenijama staroj ljubavnoj priči i pronalaženju hrabrosti da ŽIVIMO.“ – Lusi Dajmond, bestseler autorka Njujork tajmsa

Knjigu „Obećaj mi da ćeš voleti“ po ceni od 999 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:

    

  SHOP

  Erotski deo partnerstva

  By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

  Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

  By BGonline / 05/11/2023 / 0 Comments

  Kako se može “izlečiti” brak?

  By BGonline / 04/11/2023 / 0 Comments

  Izlečite i upoznajte svoje strahove

  By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

  Nije lako živeti sa depresivnom osobom

  By BGonline / 07/11/2023 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Možete savladati svoje misli Suočavanje sa strahovima je čin hrabrosti,…

  You cannot copy content of this page