BG online

Vesti

Da li čitate recenzije smeštaja pre polaska na put?

Domaća platforma za recenzije Fast Review u partnerstvu sa Tripadvisor-om

Nedavno je potpisan globalni partnerski ugovor između domaćeg brenda i kompanije Tripadvisor. Fast Review je domaća platforma koja je za manje od 3 godine poslovanja na svetskom tržištu pomogla preko 2500 kompanija da unaprede svoju online reputaciju i odnose sa kupcima, ostvare preko milion pregleda na Tripadvisor-u, Google-u i drugim platformama i time znatno povećaju prodaju.

12 % zadovoljnih ostave recenziju dok su nezadovoljni mnogo aktivniji u online svetu

Fast Review je alat koji je izuzetno važan za domaću privredu, a naročito promociju i bolje kotiranje turističko-ugostiteljske ponude kako Srbije, tako i celog regiona. Idejni tvorac i suosnivač Fast Review-a je Petar Aračić koji je nakon više od decenije rada u turizmu i ugostiteljstvu, primetio, a kasnije kroz istraživanje i potvrdio, da samo 12% zadovoljnih gostiju ostave pozitivnu recenziju. Sa druge strane, oni koji su imali negativno iskustvo i te kako će se potruditi da sa drugima podele taj „fijasko“ i to pred očima cele onlajn zajednice, čime se stvara nerealna i znatno lošija slika o kvalitetu usluge brojnih hotela, restorana i drugih ugostiteljskih objekata u našem regionu, ali i globalno.

Onlajn reputacija

Imajući u vidu da čak 90% potrošača kaže da na njihovu kupovinu utiču onlajn recenzije, a da 84% veruje onlajn recenzijama više nego ličnim preporukama, kreiran je Fast Review, kao najjednostavniji i najbrži način za unapređenje onlajn reputacije, prikupljanje pozitivnih i odgovaranje na sve negativne recenzije klijenata, u realnom vremenu, dok je klijent još uvek u “kući”.
Na listi globalnih Fast Review klijenata su Hilton, Crowne Plaza, Conrad, Mandarin Oriental, Accor, Movenpick, DoubleTree, Rotana i drugi hotelski brendovi. Partnerstvom je dogovoreno da će od narednog meseca svaka recenzija koja dođe preko Fast Review platforme na Tripadvisor-u biti označena kao “Review collected in partnership with FastReview”.

 

SHOP

Vodič za upotrebu soka od celera

By BGonline / 07/06/2024 / 0 Comments

U kuhinji sa Majom Volk

By BGonline / 05/06/2024 / 0 Comments

Promenite svoj anksiozni mozak

By BGonline / 27/05/2024 / 0 Comments

Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

By BGonline / 06/06/2024 / 0 Comments

Medicina nema odgovore na sva pitanja

By BGonline / 31/05/2024 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kako živeti život bez gorčine i kajanja? Smrt nije najveći…

You cannot copy content of this page