BG online

ZDRAVLJE

Vodič za vegane Danijele Pantić Conić

Osim vegana koji su tek prešli na biljnu ishranu knjiga „Vodič za vegane“ idealna je i za sve koji žele zdravije da se hrane ili uvode zdravije obroke u svoju ishranu.


Pred 70 raznovrsnih recepata za svaki dan, uz ovu knjigu možete naučiti kako da kombinujete namirnice, spremate zdravije veganske obroke za doručak, ručak večeru, dečje obroke, obroke koje možete poneti u tegli na posao ili put, slatkiše bez šećera i glutena, saznaćete i mnoštvo korisnih saveta: kako da ne trošite mnogo vremena ni novca na pripremu hrane, kako da izaberete najbolje posuđe i ulepšate i olakšate sebi život (posebno ako ste u okruženju koje se ne hrani kao vi).
„Recepte i ideje za ovu knjigu beležila sam i pripremala od 2015. godine kada sam iz zdravstvenih razloga, prešla na biljnu ishranu. Zahvaljujući ovim i mnogim drugim receptima, rešila sam problem sa štitastom žlezdom, skinula višak kilograma, popravila kvalitet sna, svakodnevno raspoloženje, a o koži i kosi da i ne govorim koliko su sada boljeg kvaliteta. Uz vegansku ishranu, moj sin je sa manje od godinu dana rešio problem atopijskog dermatitisa i ojačao imunitet. Zbog toga se radujem da podelim ove recepte sa svima koji žele zdravije da se hrane ili da unaprede svoje zdravlje i život“ – ističe autorka knjige Danijela Pantić Conić i dodaje: „Uz nekoliko praktičnih saveta i recepata, olakšaćete sebi kupovinu i pripremu hrane, svakodnevno planiranje obroka i društveni život uz knjigu „Vodič za vegane“.
Glavni standardi autorke za izbor recepata jeste da se spremaju brzo i lako, da budu zdravi i ukusni. U knjizi ćete naći korisne i jednostavne ideje za ishranu i predlog obroka zahvaljujući kojima ćete biti i ostati vitki i vitalni.

Knjigu „Vodič za vegane“ po ceni od 1980 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:

    

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

  Oslobodite se zabrinutosti

  By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

  Knjige o ličnom razvoju, anksioznosti, psihologiji, depresiji…

  By BGonline / 03/05/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 25/04/2024 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Domaća platforma za recenzije Fast Review u partnerstvu sa Tripadvisor-om…

  You cannot copy content of this page