BG online

Roditeljstvo

Manje slatkiša, više ljubavi i pažnje

SPREČITE GOJAZNOST KOD DECE

Ako smanjite količinu masnoća u ishrani nećete redukovati telesnu težinu niti će to uticati na bolje zdravstveno stanje- tvrdi autor knjige “Moć i nemoć organizma” dr Staniša Stojiljković. On predlaže da se deci u ishrani redukuje količina ugljenih hidrata: slatkiša, peciva, testenina, keksa…
-Ugljeni hidrati putem insulina sprečavaju sagorevanje masti i pomažu stvaranju masnih naslaga. Da bi se dete pravilno razvijalo potrebno je da mu posvetimo vreme i pažnju, dozvolimo mu da kroz igru pokaže svoja osećanja. Važno je deci pripremiti obroke tačno na vreme, da svaka  užina bude hranljiva i da makar jednom dnevno obedujemo zajedno. Sa malo volje i novca može se pripremiti jednostavna zdrava hrana našeg podneblja- kaže prof.dr Stojiljković, šef katedre za ekološko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta u Leskovcu.
Autor knjige “Moć i nemoć organizma” prof dr. Staniša Stojiljković piše jasnim i pitkim jezikom koji svako može da razume. On u svojoj knjizi govori o izvorima životne snage, procesima koji se u telu odigravaju, objedinjujući naučna dostignuća, tradicionalnu medicinu i lekarsku praksu.

Knjigu “Moć i nemoć organizma” po ceni od 599 dinara+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
Isporuka na teritoriji Srbije© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Detoksikacija i energizacija organizma Jedna od narodnih poslovica kaže da…