BG online

DOM & HEDONIZAM

Opremite stan sa ukusom (Geppetto)

Elegantan i kvalitetni nameštaj

U bajkovitom salonu nameštaja Geppetto koji se nalazi na samo 4 kilometra od Pančevačkog mosta ljubitelji kvalitetnog i lepo dizajniranog nameštaja ostaće zatečeni i oduševljeni nesvakidašnjim komadima koji su izrađeni sa mnogo pažnje, strpljenja, znanja i ljubavi.

Komoda Santorini inspirisana je najintrigantnijim ostrvom Egejskog mora i čine je maštovita igra oblika, boja i lukova, baš kao i lakoća oblina koja odiše jednostavnošću. Poput osunčanih svodova prelepog Santorinija.

I sam spoljašnji izgled salona je umetničko delo za sebe, nešto što do sada nije viđeno kod nas. Karakterišu ga jednostavne i jasne linije koje doprinose atraktivnom izgledu, sa elegantnim drvenim detaljima na fasadi a sam salon nameštaja odaje utisak da ste na jednom zaista posebnom mestu.

U proizvodnji nameštaja i dekoracije, uređenju enterijera, eksterijera kreativni tim Geppetto sarađuje sa brojnim arhitekatama i dizajnerima, pa tako imaju i sopstvenu koleciju nameštaja.
Osim što poseduju savremenu numeričku (CNC) mašinu, kompletnu stolarsku radionicu, mali i kvalitetan tim ljudi, ono što ih razlikuje od drugih je dinamičnost, prilagodljivost i pristupačnost. Spemni su da odgovore svakom zadatku i izazovu, svejedno da li je to tradicionalni aspekt ili tehnološki potpuno inovativan, bilo da je ručno pravljenje nameštaja, uređenje enterijera kafe-barova, privatnih, sakralnih i drugih objekata za različite namene.
Onima koji znaju šta žele Geppetto tim će odgovoriti na njihove želje, a ako nemate idejno rešenje, Geppetto će sa svojim saradnicima, koji su školovani i iskusni dizajnere osmisliti i dizajnirati vaš enterijer.

 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Nova knjiga N.D.Volša Savremeno doba karakteriše otuđenost koja je u…

You cannot copy content of this page