BG online

ZDRAVLJE

Čudesna moć himalajske soli

Umor, stres, iscrpljenost organizma, nedostatak koncentracije i ostale posledice savremenog života mogu da se ublaže korišćenjem lampi izrađenih od himalajske soli koje su i izuzetno dekorativne i oplemenjuju životni i radni prostor.
U starim vremenima kristalnu so nazivali su i kraljevskom soli, jer je bila dostupna i namenjena samo članovima kraljevske porodice. Prava himalajska so melje se ručno. U Starom Egiptu iscelitelji su savetovali njenu upotrebu kod glavobolja i kožnih bolesti, Rimljani su je koristili za poboljšanje metabolizma i jačanje imunog sistema, a u 19. veku se masovno koristila slana voda za piće, inhalacije i kupke.
Himalajsko kamenje minirano je ručno, rukom lomljeno, ručno oprano i sušeno na suncu. Njegovim pažljivim rukovanjem čuva se veličanstvo himalajskog ekosistema i zadržava bio- energetski kvalitet mineralnih soli.
Duša sone lampe je kristal koji je iskopan iz Himalaja. Kada se unutar lampe postavi sijalica, kristalna so se zagreva i oplemenjuje ambijent negativnim jonima.
Svaka lampa ručno se obrađuje i svaka je jedinstvena.
Boje himalajske kristalne lampe dolaze iz sadržaja minerala, uključujući crvenu iz gvožđa, narandžastu iz bakra i žutu iz magnezijuma. Predivne boje koje ova lampa emituje čine prostor osvetljenim i prirodnim sa mnogo negativnih jona, energije i sjaja.Enterijer poslovnog prostora može da se efektno upotpuni ovim predivnim lampama. Idealna su dekoracija i za wellness i spa centre, joga studije, salone lepote, hotele, restorane, kancelarije… Ova lampa nema rok trajanja, a idealna je i kao vredan i koristan poklon kome će se svako obradovati.

Cena Lampe od himalajske soli od 1 do 2 kg 1800 dinara + PTT troškovi
Cena Lampe od himalajske soli od 2 do 3 kg 2300 dinara + PTT troškovi
Cena Lampe od himalajske soli od 3 do 4 kg 2500 dinara + PTT troškovi
Cena Lampe od himalajske soli od 4 do 6 kg 2900 dinara + PTT troškovi
Cena Lampe od himalajske soli od 6 do 10 kg 3400 dinara + PTT troškovi
Cena Lampe od himalajske soli – Kugla 3900 dinara + PTT troškovi
Cena Lampe od himalajske soli – Vatrene kugle  4100 dinara + PTT troškovi

Isporuka na teritoriji Srbije

Poručivanje putem telefona: 066 060 820 ili porudžbenice:
  Himalajska lampa piramida

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Oprostite da biste imali svoj mir Kažu da je opraštanje…

  You cannot copy content of this page