BG online

ZDRAVLJE

Zvanični kuvar pravilne linije ishrane

U svojoj prvoj knjizi „Pravilna linija ishrane“ dr Suzan Pirs Tompson predstavila je jasne instrukcije kako se hraniti i kako obroci treba da izgledaju, dok je u drugoj knjizi „Zvaničnom kuvaru“ dr Suzan predstavila recepte, kao i mnoštvo saveta, trikova i alata, koje su osmislili članovi zajednice Pravilne linije ishrane – a upravo zahvaljujući njihovom trudu, mašti i inventivnosti nastala je ova knjiga.
Pošto se ovaj program razlikuje od drugih programa mršavljenja i ovaj kuvar je drugačiji. U ovoj ishrani postoje samo doručak, ručak i večera, ne pominju se „zdrave grickalice“ jer po ovom konceptu ishrane takve namirnice oživljavaju zavisnost u mozgu i usporavaju gubitak kilograma. U kuvaru su dati nedeljni planovi ishrane za celu godinu i za one koji jedu sve namirnice, kao i za one okrenute ishrani na biljnoj bazi.
U knjizi se između ostalog nalazi više od 75 recepata, uputstva kako da započnete program i kako da istrajete, saveti i trikovi kako da izvučete maksimum iz nedeljnog plana ishrane, iskustva članova zajednice Pravilne linije ishrane i njihove fotografije pre i nakon pristupa programu, kao i mnogo drugih saveta i korisnih sitnica koje će pomoći da ostanete zdravi, vitki i slobodni.
Dr Suzan Pirs Tompson je vanredna profesorka neurologije i kognitivnih nauka na Univerzitetu u Ročesteru i stručnjak na polju psihologije ishrane. Predsednica je Instituta za održivi gubitak težine i osnivač i direktorka kompanije posvećene pomaganju ljudima da postignu dugoročan, održiv gubitak težine.
„Pravilna linija ishrane-zvanični kuvar“ ima 352 strane i urađen je u tvrdom povezu.

Knjige „Pravilna linija ishrane – Zvanični kuvar“ po ceni od 1699 dinara + troškovi dostave i „Pravilna linija ishrane“ po ceni od 899 dinara + troškovi dostave možete poručiti putem porudžbenice:
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Porodični odnosi u predstavi "Sin" Na svetski dan pozorišta 27.…

  You cannot copy content of this page