BG online

Sajam automobila
Vesti

Zašto je Sprite zelene boje?

50 godina COCA-COLE u SRBIJI

Coca-Cola sistem je pokrenuo jedinstveni digitalni magazin Coca-Cola Srbija koji svoje posetioce vodi kroz magični svet Coca-Cole upoznajući ih sa brojnim činjenicama iz istorije, lokalnim pričama, programima i inicijativama, načinom poslovanja i ljudima koji čine ceo sistem.
Zašto je Sprite zelene boje, kako do prakse u Coca-Coli, šta se dešava u telefonu jednog tinejdžera ili gde su otvorene Rosa škole roditeljstva samo su neke od autentičnih priča koje čine sadržaj digitalnog magazina Coca-Cola Srbija. Ova jedinstvena platforma nudi bogat i vizuelno atraktivan sadržaj čitaocima, kao i poslednje novosti o akcijama i inicijativama, donoseći pravovremene i pouzdane informacije o poslovanju čitavog sistema.
-Coca-Cola sistem ove godine obeležava značajan jubilej 50 godina proizvodnje u Srbiji i u tom smislu će ovakav digitalni magazin predstavljati sjajnu podršku i pomoći da ispričamo našu slavljeničku priču kroz brojne aktivnosti- rekla je predstavnica Coca-Cola sistema Milica Stefanović.
Digitalna platforma Coca-Cola Srbija deo je svetske porodice Coca-Cola Journey online magazina koji su dostupni  u preko 30 zemalja širom sveta.
Sadržaj ove platforme možete videti na stranici www.coca-colasrbija.rs.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prijateljstvo, jedini nebeski odnos na zemlji... Isidora Bjelica je u…