BG online

Sajam automobila
Vesti

Platite kafu stihovima

Akcija u 37 lokala širom Srbije povodom Svetskog dana poezije

Vodeća bečka kompanija za preradu kafe Julius Meinl organizovaće petu po redu tradicionalnu akciju gde će ljubitelji kafe još jednom pokazati da su osećanja vrednija od novca i plaćati račun stihovima nade, povodom obeležavanja “Svetskog dana poezije”.
Kompanija Julius Meinl vas poziva da svojim stihovima platite račun u sredu 21.marta u periodu od 08-16h u lokalima širom Srbije koji su prepoznali značaj i priključili se globalnoj akciji “PlatiKafuStihom” u 40 zemalja i više od 1500 lokala širom sveta.
Po prvi put ove godine kampanja dobija dodatni humanitarni značaj, jer će se ugostitelji velikog srca odreći prihoda od kafe i zajedno sa kompanijom Julius Meinl darivati ugroženoj deci u Srbiji. Sugrađani će imati priliku da napišu nekoliko stihova na temu “Bolji dan” koji će utopliti dečija srca i izmamiti njihove osmehe.
Svetski dan poezije možete proslaviti u 37 lokala u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Arilju, Ivanjici, Vranju, Boru… a više o lokacijama možete saznati ovde: www.meinl.rs
Ispirišite se uz “Kafu za bolji dan”, platite kafu stihom koji će izmamiti osmeh siromašnim mališanima.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Postoji toliko načina da napravimo našu malu oazu, naš kućni…