BG online

Psihološka prva pomoć

Vodič uz koji ćete vladati svojim emocijama, fokusom i motivacijom

Da li trčkarate od jednog do drugog cilja? Da li ste u večitoj žurbi, a uprkos tome ipak ne uspevate mnogo da postignete? Ako je tako, vreme je da razvijete laserski oštar fokus i ostvarite konkretne rezultate koji će vam promeniti život.
Tibo Moris je pisac, instruktor i stručnjak za lični razvoj, čija je misija da pomogne ljudima da razumeju svoj puni potencijal i dostignu više nivoe ispunjenja i svesti. Autor je knjiga „Ovladaj svojim emocijama“ , „Ovladaj svojim fokusom“ i „Ovladaj svojom motivacijom“ koje predstavljaju praktične vodiče pomoću kojih se postižu opipljivi rezultati.

Gde vam je fokus?

„Ovladaj svojim fokusom“ je jasan i sažet priručnik koji pokazuje kako da upotrebite moć usredsređivanja kako biste postigli opipljive rezultate. Pomoću Tiboovih jednostavnih uputstava naučićete kako da se usmerite na ključne zadatke i ostanete usredsređeni na njih dok ih ne obavite u potpunosti.

Obnovite i zadržite motivaciju

Teško vam je da se motivišete? Osećate se zaglavljeno i niste sposobni da obavite ni najvažnije poslove? Niste u stanju da dugoročno održite motivaciju? Ako je tako, vreme je da nešto promenite i naučite kako da budete motivisani. U knjizi „Ovladaj svojom motivacijom“ saznaćete tačno kako da obnovite svoju motivaciju i dugoročno je održite. Pomoću Morisovih uputstava naučićete kako da prevaziđete sve vrste odugovlačenja, odbacite grižu savesti i pokrenete svoj život.

Ovladajte emocijama

Praktičan vodič za prevazilaženje negativnog razmišljanja i bolje ovladavanje osećanjima.
Autor knjige je bio izrazito povučen i njegova stidljivost ga je sprečavala da postigne rezultate kakve želi. Kada je odlučio da svoj život posveti ličnom usavršavanju, sve se promenilo. Ovo je njegova priča o tome kako je pronašao radost i put do uspeha. To bi mogao da bude obrazac i preobražaja onih koji će pročitati ovu knjigu jer ovaj praktični program omogućava da ovlada svojim emocijama, pogotovo ako je sklon negativnom razmišljanju.
Razumevanje kako funkcionišu negativna osećanja i emocije samo je prvi korak. Potom treba naučiti kako reprogramirati te emocije i preobratiti ih. Iz ove knjige ćete naučiti: jednostavne strategije kako da se izborite sa emocijama, kako da postignete da emocije rade ZA VAS, formulu za reprogramiranje uma, a uz sve to će dobiti i radnu svesku koja će im pomoći da sve ovo lakše savladaju.

Knjige Tibo Morisa „Ovladaj svojim fokusom“ (cena knjige 899 din. + troškovi dostave), „Ovladaj svojom motivacijom“ (cena knjige 899 din. + troškovi dostave) i „Ovladaj svojim emocijama“ (cena knjige 899 din. + troškovi dostave) možete poručite telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

  SHOP

  Antidepresivi-lekovi za redukciju straha, anksioznosti i stimulisanje vitalnih funkcija

  By / 19/05/2022 / 0 Comments

  Zgrabi za ruku onog koga voliš, ne gledaj u mobilni, ne čitaj portale, kupuj fenomenalne knjige- to je sreća

  By / 19/05/2022 / 0 Comments

  Porodične neuroze i odnosi roditelja i dece

  By / 27/04/2022 / 0 Comments

  Mnoge duševne bolesti mogu da se izleče, ponekad čak i uspešnije od telesnih

  By / 11/05/2022 / 0 Comments

  Anksiozni poremećaji

  By / 02/05/2022 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Svečana premijera filma “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića…
  You cannot copy content of this page