fbpx

BG online

Psihološka prva pomoć

Vodič uz koji ćete vladati svojim emocijama, fokusom i motivacijom

Da li trčkarate od jednog do drugog cilja? Da li ste u večitoj žurbi, a uprkos tome ipak ne uspevate mnogo da postignete? Ako je tako, vreme je da razvijete laserski oštar fokus i ostvarite konkretne rezultate koji će vam promeniti život.
Tibo Moris je pisac, instruktor i stručnjak za lični razvoj, čija je misija da pomogne ljudima da razumeju svoj puni potencijal i dostignu više nivoe ispunjenja i svesti. Autor je knjiga „Ovladaj svojim emocijama“ , „Ovladaj svojim fokusom“ i „Ovladaj svojom motivacijom“ koje predstavljaju praktične vodiče pomoću kojih se postižu opipljivi rezultati.

Gde vam je fokus?

„Ovladaj svojim fokusom“ je jasan i sažet priručnik koji pokazuje kako da upotrebite moć usredsređivanja kako biste postigli opipljive rezultate. Pomoću Tiboovih jednostavnih uputstava naučićete kako da se usmerite na ključne zadatke i ostanete usredsređeni na njih dok ih ne obavite u potpunosti.

Obnovite i zadržite motivaciju

Teško vam je da se motivišete? Osećate se zaglavljeno i niste sposobni da obavite ni najvažnije poslove? Niste u stanju da dugoročno održite motivaciju? Ako je tako, vreme je da nešto promenite i naučite kako da budete motivisani. U knjizi „Ovladaj svojom motivacijom“ saznaćete tačno kako da obnovite svoju motivaciju i dugoročno je održite. Pomoću Morisovih uputstava naučićete kako da prevaziđete sve vrste odugovlačenja, odbacite grižu savesti i pokrenete svoj život.

Ovladajte emocijama

Praktičan vodič za prevazilaženje negativnog razmišljanja i bolje ovladavanje osećanjima.
Autor knjige je bio izrazito povučen i njegova stidljivost ga je sprečavala da postigne rezultate kakve želi. Kada je odlučio da svoj život posveti ličnom usavršavanju, sve se promenilo. Ovo je njegova priča o tome kako je pronašao radost i put do uspeha. To bi mogao da bude obrazac i preobražaja onih koji će pročitati ovu knjigu jer ovaj praktični program omogućava da ovlada svojim emocijama, pogotovo ako je sklon negativnom razmišljanju.
Razumevanje kako funkcionišu negativna osećanja i emocije samo je prvi korak. Potom treba naučiti kako reprogramirati te emocije i preobratiti ih. Iz ove knjige ćete naučiti: jednostavne strategije kako da se izborite sa emocijama, kako da postignete da emocije rade ZA VAS, formulu za reprogramiranje uma, a uz sve to će dobiti i radnu svesku koja će im pomoći da sve ovo lakše savladaju.

Knjige Tibo Morisa „Ovladaj svojim fokusom“ (cena knjige 899 din. + troškovi dostave), „Ovladaj svojom motivacijom“ (cena knjige 899 din. + troškovi dostave) i „Ovladaj svojim emocijama“ (cena knjige 899 din. + troškovi dostave) možete poručite telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

  SHOP

  Ljubavna idila sa narcisom ima ograničen rok trajanja

  By / 13/01/2023 / 0 Comments

  Zašto srce često greši u ljubavi?

  By / 13/01/2023 / 0 Comments

  Detoks tela, uma i emocija

  By / 10/01/2023 / 0 Comments

  Najčitanije knjige iz oblasti psihologije

  By / 03/01/2023 / 0 Comments

  Važnije je ono što govorimo sebi nego drugima

  By / 08/01/2023 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Click to comment

  Leave a Reply

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Svečana premijera filma “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića…