BG online

ZDRAVLJE

Vežbe protiv napetosti i stresa (PET TIBETANACA)

Povećajte gipkost, psihičku oštrinu, vratite vitalnost i osećaj zadovoljstva

Pet Tibetanaca je sistem jednostavnih, lakih vežbi za koje nisu potrebni naročiti uslovi, niti posebna fizička sprema. Njihova vrednost se ogleda u povećanoj energiji, boljoj kondiciji i obnavljanju prirodne vitalnosti organizma. Mogu ih raditi svi bez obzira na pol, godine ili fizičko stanje. Ove vežbe mogu da rade kako oni najmlađi tako i oni najstariji. Nastale na Himalajima, poznate i pod imenom Pet obreda podmlađivanja, ove vežbe su na Zapad stigle početkom 20. veka.

Osobađaju i vraćaju vitalnost

Vežbe Pet Tibetanaca oduzimaju minimum vremena i truda u toku dana, ali zato mogu dramatično da povećaju fizičku snagu i gipkost, kao i psihičku oštrinu, vraćajući vitalnost, dobru fizičku kondiciju i osećaj zadovoljstva. Pet Tibetanaca imaju oslobađajuće dejstvo na urođenu energetsku snagu ljudskog tela i uma. Redovno vežbanje ublažava mišićnu napetost i stres, poboljšava disanje i varenje, koristi kardiovaskularnom sistemu i dovodi do dubokog opuštanja i sveukupno dobrog stanja.

Knjigu “Pet Tibetanaca” u kojoj su prikazane lake i jednostavne vežbe za zdravlje, vitalnost i snagu po ceni od 499 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Emocije je lakše kontrolisati nego misli Novosađanin Nikola Radin, po…