BG online

Vesti

Upoznajte sebe i svoja ograničenja

3 miliona čitalaca knjige “E, zabole me”

Kako da živite dobar život, nasuprot onom što vam se preporučuje, tema je knjige “E, zabole me” Marka Mansona, superstara blogerske scene koji podseća da nam decenijama govore kako je pozitivno razmišljanje ključ srećnog, ispunjenog i bogatog života.
– E, zabole me za pozitivno razmišljanje- kaže Mark Manson. -Da budemo iskreni, to tupljenje je neopevana budalaština i to mora da bude jasno.
Mark u svojoj knjizi predstavlja osvežavajuću, jednostavnu istinu koja danas svima tako nedostaje. “E, zabole me” je njegov protivotrov za sva zašećerena “budi-pozitivan-dobro-se-osećaj” učenja za koje kaže da su inficirala moderno društvo i pokvarila generacije i savetuje da upoznamo svoja ograničenja i prihvatimo ih.
-Jednom kad prihvatimo naše strahove i nesigurnosti, kad prestanemo da izbegavamo bolne istine, možemo da pronađemo smisao u onome što radimo. Postoji mnogo stvari za koje nas iskreno „zabole“, ali baš zato moramo da shvatimo koje su nam zaista važne- jasan je Mark Manson i kaže da dok je novac prilično bitan, briga o tome šta činimo od svog života je daleko važnija. Ova knjiga vam može pomoći da vodite sadržajniji život i možete je poručiti po ceni od 599 dinara + troškovi dostave telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Povećajte gipkost, psihičku oštrinu, vratite vitalnost i osećaj zadovoljstva Pet…