BG online

Vesti

Velika podrška projektu 321 Srbija

Srbija može biti među top 10 evropskih destinacija

Uz gudače, svečanu večeru, brojne ugledne zvanice, predele i muziku prelepe Srbije u beogradskom hotelu Hajat predstavljen je veliki medijski projekat od nacionalnog značaja koji obuhvata objedinjenu turističku ponudu Srbije.
Udruženje “321 Srbija” je tom prilikom predstavilo planove promocije Srbije za period od narednih deset godina, sa najvećim ciljem da u što kraćem roku Srbija bude broj jedan na top listi deset najpoželjnijih turističkih destinacija u Evropi.
Ovom događaju su prisustvovale diplomate, gradonačelnici srpskih gradova, javne ličnosti i predstavnici Vlade Republike Srbije. Tokom večeri su dodeljena i značajna priznanja ličnostima koje su u najvećoj meri pomerili granice u promociji Srbije u svetu i domaćeg turizma.
Priznanje za najveći doprinos razvoju srpskog turizma i boljeg imidža Srbije u svetu dobio je predsednik Aleksandar Vučić, dok je za najveći doprinos boljim diplomatskim odnosima Srbije sa svetom, priznanje dobio prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnjih poslova Ivica Dačić.
Ministar Ivica Dačić je u svom obraćanju rekao da je projekat “321 Srbija” od nacionalnog značaja i da bi svi trebalo da se uključe u realizaciju promocije srpskog turizma u svetu.
Priznanje Udruženja “321 Srbija” dobio je i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež za veliki doprinos razvoju malih proizvođača autentičnih srpskih proizvoda. Priznanje za razvoj i implementaciju turističkih projekata dobio je i Rasim Ljajić. U njegovo ime, ovo priznanje preuzela je pomoćnica ministra za turizam i omladinu Dunja Đenić.
Priznanje za doprinos razvoju banjskog turizma u Srbiji uručeno je predsedniku opštine Vrnjačka banja Bobanu Đuroviću koji je uspeo da tokom deset godina gotovo izmeni lice naše najstarije banje, dok je priznanje za razvoj turizma u Nišu i niškom okrugu dodeljeno gradonačelnici Niša Dragani Sotirovski.

Za najboljeg ambasadora Srbije u svetu proglašen je Novak Đoković, čije priznanje su preuzeli njegovi roditelji Srđan i Dijana Đoković. Leontina Vukomanović nagrađena je priznanjem za očuvanje i promociju srpske muzike u svetu.
Pevačica Martina Vrbos uz pažljivo osmišljen repertoar doprinela je dobrom raspoloženju gostiju svečane promocije projekta “321 Srbija”, dok ove večeri nisu izostale i vredne nagrade u okviru lutrije koja je organizovana za sve goste. Direktor SP Resort Stara Planina Goran Karadžić uručio je dva nagradna vaučera za šampiona među srpskim hotelskim kapacitetima ovog tipa. Novogodišnje putovanje u Grčku Rapsody Travela osvojila je Maja Volk, a prisutni su te večeri imali priliku da osvoje vredne vaučere i hotela Olimp koji već 22 godine predstavlja najbolji hotelski kompleks na Zlatiboru.

Foto: Vlade Satarić

SHOP

Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

By BGonline / 29/06/2024 / 0 Comments

Spasavanje od manipulatora u svakodnevnom životu

By BGonline / 01/07/2024 / 0 Comments

Emocionalno nezreli odrasli ljudi (psih. Danijela Ostojić)

By BGonline / 11/07/2024 / 0 Comments

Lov na narcise i greške na tom putu

By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments

Pohovani sladoled s prelivom od čokolade i maline

By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Najlepši deo pripreme za Laguninu manifestaciju “Noć knjige” (9.12.-11.12) je…

You cannot copy content of this page