BG online

ZDRAVLJE

Prolećno čišćenje organizma

Tokom zimskih meseci mnogi ljudi usled manje kretanja, “teške” hrane, dugotrajnog boravka u zatvorenim prostorijama uspavaju svoj organizam i gotovo po pravilu ih sačeka prolećni umor kada ih telo i ne sluša baš najbolje. Naturolog Georgij Nazarov kaže da pravilnim pristupom ishrani i stilu života možemo mnogo toga dobrog da učinimo za svoje zdravlje.
– Neadekvatna ishrana, manje kretanja, mnogo sedenja, kao i boravak u zatvorenom prostoru utiču na to da se menja ph krvi ka kiseloj što je jedan od osnovnih razloga prolećnog umora. Mi crpimo sopstvene rezerve takvim načinom života i odnosa prema sebi. Da bismo telo vratili u normalnu potrebno je da se pozabavimo čišćenjem organizma, preporučuje Georgij Nazarov. -Pravilnom ishranom i radom na sebi to možemo da postignemo na mnogo brži i kvalitetniji način. Pre svega treba da stvorimo neke navike koje će nam omogućiti kvalitetno funkcionisanje- kaže Georgij Nazarov.
Prolećni umor se po rečima ovog naturologa i autora nekoliko knjiga o prirodnom putu ka očuvanju zdravlja može izbeći.
-Ono što svako može da uradi za sebe je da započne dan tako što će nakon vode ili čaja koji popije kad ustane pripremiti sebi smoothie od svežeg sezonskog i suvog voća, u blenderu sa malo vode. Kad takvim napitkom počnete dan dobićete mnogo energije, normalizovati ph vrednost krvi, vezati toksične materije i štetan holesterol, izbaciti iz organizma trigliceride- objašnjava Georgij Nazarov. 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ne dozvolite da moć koju imate uspavano leži u vama,…

You cannot copy content of this page