BG online

Lični razvoj

Posledice nezadovoljstva sopstvenim životom

Zašto ne razumemo sebe i druge?

Psihoterapeut dr Zoran Milivojević je u emisiji Radija Laguna “Radio psihoterapiji”, razgovarao sa voditeljkom Marijom Ćorić o razumevanju i pravdanju, o tome koliko smo sposobni da razumemo sebe i druge ljude. Uvaženi psihoterapeut je rekao da razumeti nekog uglavnom znači pre svega razumeti logiku te osobe.
-Veoma je važno ako osoba govori nešto sa čim se ne slažete da razumete zašto ona tako misli. Da bi to mogli da razumeju, ljudi treba da prave razliku između razumevanja i slaganja što često nije slučaj- rekao je Zoran Milivojević.
-Nije tačno da sam ja u pravu ako dokažem da vi grešite. 

Emisiju Radio psihoterapija sa temom “Razumevanje i pravdanje” možete slušati na ovom linku: http://www.radiolaguna.rs/arhiva/arhiva_radio_psihoterapija_-_razumevanje_i_pravdanje_laguna_radio_9140.html

B.Gajić
Foto: Ema Bednarž

Radio psihoterapija

Dr Zoran Milivojević je završio Medicinski fakultet u Beogradu, a nakon brojnih edukacija postao i ugledni psihoterapeut i predavač transankcione analize. Na svetskim kongresima je čest gost i odabrani predavač. Originalnost njegovih dela uvrstila ga je u grupu svetskih autoriteta okupljenih oko projekta Svetska knjiga o ljubavi (The World Book of Love). Kao gimnazijalac razmišljao je o tome da studira režiju ili arhitekturu ali je ipak odlučio da zaplovi „vodama ljudske psihe”. Milivojevićevo kapitalno delo je knjiga „Emocije” u kojoj je ponudio jednu (od ukupno desetak u svetu) takozvanu “veliku teoriju emocija”. Bestseleri „Formule ljubavi”, „Mala knjiga za velike roditelje”, „Uloviti ljubav” su samo neke od knjiga Zorana Milivojevića.

Dr Zoran Milivojević je autor brojnih bestselera među kojima su i knjige “Emocije” i “Formule ljubavi”.
Knjige dr Zorana Milivojevića “Emocije” i “Formule ljubavi” možete poručiti putem porudžbenice ili broja telefona 066 060820

Cena knjige “Formule ljubavi” je 1265 dinara + PTT troškovi
Cena knjige “Emocije” je 2640 dinara + PTT troškovi
Isporuka na teritoriji Srbije
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Big Gric se savršeno slaže uz pikantne namaze i umake…

  You cannot copy content of this page