fbpx

BG online

restorani & barovi

Ograničeno vreme boravka u restoranima u Beču

U sve više restorana u Beču moguće je rezervisati mesto samo na ograničeno vreme. U pojedinim lokalima sto se može dobiti samo na sat i po vremena pomoću tzv. vremenskih slotova (time slots).
Među prvima koji su uveli ovakvu vrstu rezervacija su veoma popularni restorani pa gosti često nakon večere piće moraju da popiju za barom. Osim toga, vreme se ograničava i tokom praznika kad lokali očekuju veći broj gostiju.
Predsedavajući odeljenja za gastronomiju Bečke privredne komore, Peter Dobak, objašnjava da je ovaj sistem „tipična posledica digitalizacije“. Dok su ranije ugostitelji takva ograničenja gostima saopštavali uživo ili putem telefona, danas je već prilikom online rezervacije jasno naznačeno maksimalno vreme boravka u restoranu. „Naravno da je cilj da se za stolom tokom večeri promene makar dve različite grupe gostiju“- zaključuje Dobak.
Zato, kada se nađete u Beču, imajte na umu da su ranije rezervacije obično vremenski ograničene. Ukoliko želite da sedite duže, preporučuje se da izaberete kasniji termin.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Pokazivanje emocija i gubitak sigurnosti Počele smo proces pre manje…
error: