BG online

Vesti

U epidemiji usamljenosti knjige su najbolje društvo

Svako može da uradi nešto od svog života

Šta ide posle „Happy Enda“? Odgovor ćete pronaći u nastavku bestselera Mirjane Bobić Mojsilović, u romanu „Majke mi bajka“ u kojem kroz svoje likove pokazuje koliko su dvoličnost, lažna prijateljstva, licemerje i međusobne podvale deo našeg života.
Ljuba je razvedena profesorka. Bivši muž i sin joj sada žive u SAD. Ona je u Beogradu, sama jer Đorđe ima svoje „bubice“ i više nije tu. Ljuba se bavi prevođenjem, a potajno i piše. Ali neće objaviti roman pod svojim imenom. A onda se desi potpuni obrt. Pravi happy end. Baš kao u priči. Bude “majke mi, bajka”.
-Radnja ove knjige je neverovatno uzbudljiva, možda čak i uzbudljivija romana „Happy End“ jer taj divni, genijalni Đorđe, okupan slavom koju mu je donela njegova prva knjiga, u jednom trenutku odlazi od Ljube, da bi, kako će se kasnije ispostaviti, sveo neke račune sa sobom. Ona u međuvremenu pravi neke gluposti, ali čitaocima će biti zanimljiva njihova priča. Nekim delovima će se od srca smejati, a na kraju će se 100% rasplakati, jer sam rasplakala i sebe.

Mnogo je usamljenih žena

Od kad je ova knjiga prvi put objavljena pre 17 godina pa do sada, ad je doživela svoje reizdanje nije izgubila na aktuelnosti i šarmu.
-Kad smo je pripremali za štampu nisam je čitala i bila sam iznenađena obrtima i raznim likovima- rekla je Mira Bobić.- Mislim da će i “Majke mi, bajka” jednog dana biti film ili TV serija. To je jedna divna priča, koja nikad neće izaći iz mode, jer je glavna junakinja fenomenalna žena od 40 i nešto godina, koja je ostala sama, a takvih ima na svakom koraku- zaključuje Mirjana Bobić Mojsilović.

Epidemija usamljenosti

U epidemiji usamljenosti knjige Mirjane Bobić Mojsilović su najbolje društvo, jer ona donosi priče o spasavanju sopstvenog života.
-Uz moje knjige čitaoci imaju šansu da divno porazgovaraju sa sobom, da se uz to dobro zabave i da poveruju da i oni nešto mogu da urade od svog života. Ali, to nije lažna nada. Jer zaista svako može da uradi nešto od svog života. Ne mora da napiše knjigu, kao što su to učinili moji junaci, ali može da ustane iz svoje fotelje i da nešto uradi za sebe. I zato nije čudo što su moje knjige bestseleri- ispričala je autorka.

Knjigu „Majke mi, bajka“ po ceni od 799 din+ troškovi dostave, kao knjigu “Happy end” po ceni od 799 din+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  U sve više restorana u Beču moguće je rezervisati mesto…

  You cannot copy content of this page