BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Odmor u kojem uživaju sve generacije

Posvetite se sebi i onima koje volite

Na oko 380 km udaljenosti od Beograda, odnosno oko 4 sata vožnje kolima nalazi se Aquaworld Budimpešta koji svojim sadržajima nudi uživanje i odmor vredniji od 4 zvezdice koliko ih ima ovaj popularni hotel.
Spa i wellness centar čine: Oriental spa, igraonica za decu sa animacijama, Svet sauna, Aquapark sa brojnim toboganima i vodenim atrakcijama za sve generacije, đakuzi, plaža, spoljašnji bazen sa toplom vodom (temperatura u najtoplijem bazenu/đakuziju je 36-38 stepeni), kao i restoran i kafe bar.
Ljubazno osoblje je neprekidno na usluzi posetiocima. Ovo je mesto na kojem je sve predodređeno uživanju i opuštanju, ali i kvalitetnom vremenu koje porodice mogu provesti zajedno.
Komforne sobe su savremeno opremljene. Svaka soba ima svoju terasu, a neke od njih imaju pogled na otvorene bazene.
Hrana u pansionskom restoranu je izuzetna. U njemu se služe kako mađarski specijaliteti, tako i jela internacionalne kuhinje. Svakodnevno je na švedskom stolu i veliki izbor sireva, salata, kolača i toplih predjela.Ljubazni domaćini će vas tokom doručka iznenaditi i palačinkama, prženicama na njihov način, velikim izborom čajeva i delikatesa. Tokom večere je neizostavna i topla supa ili potaž od povrća koji naročito prijaju tokom zimskih dana.
Pored brojnih sadržaja kompleksa Aquaworld-a gosti ovog hotela ne propuštaju priliku i da prošetaju centrom Budimpešte koja je lepa tokom cele godine. Zbog parkiranja je najmanje stresno uputiti se u centar grada koji je udaljen od hotela 14 km taksijem ili autobusom.
Hotel Aquaworld Budimpešta biraju kako poslovni ljudi, tako i parovi, porodice sa decom i svi oni koji žele da uspore u ubrzanoj svakodnevici, odmore se, posvete sebi i onima koje vole.

Tekst i foto: B. Gajić

 

SHOP

Život sa strahom od gubitka kontrole i razuma (dr Irena Đorđević)

By BGonline / 09/09/2023 / 0 Comments

Vodič za upotrebu soka od celera

By BGonline / 07/09/2023 / 0 Comments

Detoks tela, uma i emocija

By BGonline / 10/09/2023 / 0 Comments

Kada seks postane problem

By BGonline / 30/08/2023 / 0 Comments

Život u disfunkcionalnoj porodici

By BGonline / 04/09/2023 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Oscilacije u raspoloženju, nemarnost, nevoljnost i nezadovoljstvo trenutnom situacijom wsvi…

You cannot copy content of this page