BG online

Vesti

Nikola Pejaković Kolja otvara seriju koncerata u Botaničkoj bašti

Julsku seriju Garden Sessions koncerata u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ otvaraju Kolja i Grobovlasnici u subotu 23. jula. Čuveni regionalni muzičar Dado Topić održaće svoj koncert “Time after time” u nedelju 24.07, a u ponedeljak 25. jula publika će uživati u nastupu barda tamburaške muzike Zvonka Bogdana.

Foto: Nebojša Babić

U narednim danima biće održani koncerti Zoe Kida (26.07), Saše Kovačevića (27.07), zatim sledi klavirski duo Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić (28.07) i Del Arno band (29.07).
Nikola Kolja Pejaković poznat kao glumac, scenarista i režiser, uporedo je na muzičkoj sceni stekao status kultnog autora već sa prvim albumom “Mama, nemoj plakati” (2002), snimljenim pod imenom Kolja i Smak Belog dugmeta. Pejaković je svoj osoben autorski izraz nastavio sa pesmama poput “Haljinice boje lila” i “Eto, udade se ti za konja” na podjednako izazovnom drugom albumu “Kolja” (2009). Tek nakon trećeg albuma “Grobovlasnici” (2013), Kolja je osetio da je vreme da se sa svojim bendom susretne uživo sa publikom – Pejakovićev prvi koncert u karijeri uspešno se odigrao 21. marta 2015. godine u ispunjenom beogradskom Domu sindikata, gde ga je pratio bend Grobovlasnici. Konačno, Kolja je kultni status učvrstio kod publike i kritike odlično prihvaćenim četvrtim albumom “4 Prsta”, a izdvojile su pesme “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” (na stihove Jovana Jovanovića Zmaja) i “Svaku noć je isti mrak”.

 

SHOP

Kako žena i muž upropaste svoj brak? (Vladeta Jerotić)

By BGonline / 31/07/2022 / 0 Comments

Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

By BGonline / 05/08/2022 / 0 Comments

Oporavak od veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima

By BGonline / 11/08/2022 / 0 Comments

Šta je važno znati o depresiji?

By BGonline / 30/07/2022 / 0 Comments

Emocionalne navike iz detinjstva upravljaju životom u odraslom dobu

By BGonline / 01/08/2022 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Nije svako spreman da sigurnost menja za bliskost Partnerstvo je…

You cannot copy content of this page