BG online

Lični razvoj

Ne pravite žurke sažaljenja već budite arhitekta svog života

Neki bi se ljudi radije držali svojih bolnih priča nego što bi posegnuli za nečim većim i rizikovali neuspeh. Prva mogućnost možda deluje lakša, ali je na kraju cena mnogo veća.
Liza Nikols autorka knjige (savladajte prepreke)“Bez obzira na sve” kaže da kad jednom počnete da delujete prekidate čaroliju bespomoćnosti, a kad jednom osetite slast vlastite strasti na putu ka cilju ništa neće moći da vas zaustavi.

Izađite na kraj sa mislima i emocijama

“Mnoge na tom putu više sprečava neznanje nego strah. Na svojim radionicama govorim ljudima o planinskim vrhovima i dolinama u našim
životima. Kada ste moćni volite sve u svom životu, a u umu vam tad vlada mir. To su trenuci kad ste na vrhu svoje planine. Ali, kad se čini da je život van ravnoteže i kad se mučite da izađete na kraj sa svojim mislima i emocijama znaćete da stojite u dolini između planinskih vrhova. Kad se nađete u dolini najvažnije je znati da tamo ne kupujete imanje, ne donosite i pod, nameštaj ili bilo šta od odeće. I molim vas da tamo ne priređujete nikakve žurke sažaljenja. Vaš posao je da postanete svesni da ste u dolini i da je potom što pre napustite. Posete dolini su u redu, ali preseljenje u nju nije”- saveti su Lize Nikols koje je podelila sa čitaocima knjige “Bez obzira na sve”.

Razmrdajte svoj mišić delovanja

Autorka ovog svetskog bestselera odlično zna da je srce najsnažniji mišić u telu i tvrdi da korišćenjem emocionalne snage možemo sebi omogućiti život za koji smo rođeni.
“Razmrdajte svoj mišić delovanja tako što ćete uočiti kad ste zaglavljeni “ležeći na ekseru”, usredsrediti se na prvobitni cilj, otvoriti se za druge. Kad se posvetite tome da činite najviše dobro, proživljavate svoj cilj, stalno se krećete napred vi se podešavate za uspeh- bez obzira na sve”.

Knjigu “Bez obzira na sve” (9 koraka ka životu kakav želite) po ceni od 950 din.+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
IKEA u Beogradu 11.9. organizuje pidžama party. Dođite na zabavu…
error: