fbpx

BG online

Lični razvoj

Naučite kako da nađete mir nakon loših vesti

Život se nastavlja i nakon gubitka

Možete izlečiti svoje srce, tvrde u zajedničkoj knjizi Lujza Hej i Dejvid Kesler, renomirani stručnjak za bol i gubitak Dejvid Kesler. Lujza i Dejvid razgovaraju o osećanjima i razmišljanjima koja se javljaju kad vam neko slomi srce, kad se razvedete ili kad vam voljena osoba umre. Zahvaljujući savršenom spoju Lujzinih afirmacija i učenja o moći misli i Dejvidovog dugogodišnjeg iskustva u radu s ožalošćenima, ova knjiga nadahnuće vas da oprobate nov način razmišljanja i uneće vam u život veliku ljubav i radost.
Knjiga “Možete izlečiti svoje srce” dokazaće vam da se život nastavlja i posle gubitka, pomoći će vam da razvijete višu samosvest i saosećanje, razviće vašu unutrašnju sposobnost da se suočite s mnogim drugim gubicima i problemima, naučiće vas da se oprostite s voljenim kućnim ljubimcem, da nađete mir posle gubitka posla, da se pomirite s opasnim bolestima…
-Napisali smo ovu knjigu da bismo istražili tugovanje i potragu za isceljenjem nakon bilo kakvog gubitka – ra- skida, razvoda ili smrti nekog ko nam je bio drag. Nadamo se da će čitaocima ova knjiga proširiti svest i način razmišljanja o gubitku, tako što će im pomoći da ponovo osete ljubav i razumevanje. Potrebno je u potpunosti proživeti tugu, ali tako da ne ostanete zaglavljeni u bolu i patnji. Tuga nije bolest koju treba lečiti, već prirodan deo života. Duh ne zna za gubitak – zna da svaka priča ima početak i kraj, da je ljubav večna-rekli su Lujza i Dejvid u predgovoru ovog svetskog bestselera s njihovim potpisom.

Knjigu “Možete izlečiti svoje srce” po ceni od 770 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Izlečenje životnog prostora Stanovi i kuće u kojima energetski tok…
error: