BG online

Vesti

Moguće je boriti se i kad je najteže

Knjiga “Borbom do pobede”

Život nekada postane toliko težak da ne vidimo svetlost na kraju tunela, gubimo i snagu i svaku nadu. Ponekad smo sami krivi za to, ali često su neprilike koje nas zadese gromovi koji nemilosrdno udaraju bez pravila, reda i pravde. Srđan Krstić, pisac i urednik, napisao je knjigu „Borba do pobede“ s namerom da pomogne ljudima kojima je teško, onima koji ne vide izlaz. Zasnovana na ličnom iskustvu, ova motivaciona knjiga pokazuje da je moguće boriti se do pobede i to protiv one bolesti koja se čini da je neizlečiva.
„Ovu knjigu sam napisao posle nekoliko decenija tokom kojih mi je bilo nuđeno da pišem o svojim iskustvima u borbi sa do tada neizlečivom bolešću, ali sam znao da iskustvo jednog čoveka nije dovoljno i da ne može da se primeni na sve ljude. Onog časa kada sam pronašao način da čitaocima prenesem neophodnu energiju, snagu, izdržljivost i otpornost, koje su neophodne svima onima kojima je teško i suočavaju se sa ozbiljnim problemima u životu, napisao sam “Borbu do pobede“-kaže Srđan Krstić.
U knjizi nema recepata za čarobne napitke, promene stila života i dijete koje će vas spasti. Osmišljena je da na primeru iz stvarnog života pokaže da je moguće boriti se i kad je najteže. Ona pruža podsticaj, uliva snagu i pokazuje da čovek nije sam u borbi do pobede.
-„Borba do pobede” je osmišljena da pomogne, da vam u srce i dušu surovo, pošteno i otvoreno ulije misao Ja mogu da pobedim, bez obzira na to da li je u pitanju teška bolest, ogroman problem koji deluje nerešivo ili stanje iz kojeg se čini da nema izlaza. Ima ga, kao što postoji i pobeda, a od vas, dragi moji čitaoci, isključivo od vas zavisi hoćete li se boriti i pobediti, a ja verujem da ’Borba do pobede’ u tome može da vam pomogne, da probudi tigra u vama i omogući vam da se dugo, sa svim nedaćama i radostima koje to nosi, probijate kroz život, koji slavi ova knjiga. “Borite se, živite!“, poručuje Krstić.

Knjigu „Borba do pobede“ po ceni od 599 din + troškovi dostave možete poručiti putem porudžbenice:  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Istraživanja su pokazala da genetika i sredina podjednako utiču na…

  You cannot copy content of this page