BG online

Hrana & Recepti

Veganski kuvar

Prvi koraci su najvažniji

Pre nego smo počeli da trčimo, morali smo da naučimo da hodamo. Isto tako, svako ko želi da jede zdravu biljnu hranu, mora prvo da savlada osnovne korake, odnosno osnovne recepte za pripremanje određenih najvažnijih namirnica- kaže u svojoj knjizi “Veganski kuvar” Nikola Pešić, po profesiji likovni umetnik koji se godinama bavi promovisanjem biljne ishrane.

U knjizi “Veganski kuvar” u kojoj se na 218 str. pored Nikolinih recepata nalaze i fotografije svih jela, dao je odgovore na neka od najčešćih pitanja koja postavljaju onima koji se ne hrane namirnicama biljnog porekla. Objasnio je na koji način se kuva korenasto povrće, kako se pripremaju biljna mleka, zdrava hrana u rerni, kuva zeleno povrće…
Recepti su podeljeni u kategorije: “kašika” u kojoj se nalaze recepti za jela poput različitih supa i čorbi, “viljuška” u kojoj su i recepti za pasulj sa povrćem, posnu sarmu, kus kus sa graškom i grožđicama, “pekara” sa receptima za peciva, pogače, beskvasni hleb, razne salate u poglavlju “svašta nešto” i brojne vegan poslastice u odeljku “nešto slatko”.

Knjigu “Veganski kuvar” po ceni od 1300 dinara + troškovi dostave možete poručiti putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Knjiga “Borbom do pobede” Život nekada postane toliko težak da…

  You cannot copy content of this page