BG online

Vesti

Online kulinarsko takmičenje

Ko će biti kulinarski influenser?

Ove godine Coca-Cola po prvi put bira kulinarskog influensera u online takmičenju „Coca-Cola ti donosi ukus slave“. Poziv za takmičenje možete pronaći na Instagram profilu i na web stranici Coca Cola Srbija na kojoj se  nalazi i Pravilnik takmičenja sa svim informacijama.
Prijavljivanje za Coca-Cola online kulinarsko takmičenje traje do 31.marta i namenjeno je ljubiteljima kuvanja uzrasta od 18 godina koji imaju želju da podele svoje kulinarske veštine i drugima učine dan ukusnijim. Članovi žirija su Miroslava Minja Bogdanovski, autorka bloga Minjina Kuhinjica i Slobodan Stefanović, poznatiji kao Gastro Glumac. Oni će odabrati 6 najkreativnijih učesnika koji 7. aprila započinju svoje kulinarsko putovanje kroz razne izazove.
„U toku tri nedelje takmičenja, učesnici će dobijati identične zadatke u kojima će moći da iskažu svoje kulinarske veštine i kreativnost pripreme i aranžiranja jela, a najbolje će pored žirija birati i publika putem glasanja. Dvoje najboljih učesnika će svoje kulinarsko umeće pokazati i uživo pred kamerama u finalnoj nedelji takmičenja, nakon čega će biti proglašen novi Coca-Cola kulinarski influenser kome sleduju vredne nagrade“- rekla je Miroslava Minja Bogdanovski, članica žirija takmičenja.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prvi koraci su najvažniji Pre nego smo počeli da trčimo,…

You cannot copy content of this page