BG online

Lični razvoj

Ljubav prema sebi menja partnerski odnos

Da bismo srećno živeli i mirno umrli, moramo da volimo, kaže u svojoj knjizi “Voli bez zadrške” savetnik za lični razvoj, predavač i bestseler pisac Fajt Lindau koju je namenio onima koji vole, neiscrpnoj sposobnosti da uče i rastu, njihovoj radoznalosti i hrabrosti da zakorače u nove predele.
Voleti bez zadrške znači da svesno biramo, kaže autor knjige “Voli bez zadrške”.
“Voleti bez zadrške je i zapovest. Tvoje srce te neće ostaviti na miru sve dok u potpunosti ne pokloniš sebe. Ova knjiga je posvećena logičnoj posledici radikalne ljubavi prema sebi jer svako ko sebi kaže „da“, pronaći će u sebi blago. To blago potom mora da podeli sa nama jer smo svi mi stvoreni kao društvena bića. Ako svoje potencijale ne živimo u zajednici sa drugima, doživećemo zakrčenje stvaralačke snage. Tek ti odnos sa drugima dozvoljava da se vineš ka onome što možeš da budeš. Ako želiš da saznaš koliko si uistinu snažan, složen, čudesan i lep, potrebna ti je osoba preko puta. Moraš da se upustiš u odnos sa ljudima u svom okruženju. Podrazumeva se da i u osami možeš da naučiš mnogo o sebi. Međutim, u nekom trenutku želećeš da saznaš da li je ono što si u sebi otkrio istina ili varljiva obmana. A za to ti je neophodno ogledalo u kome možeš da se prepoznaš. To ogledalo smo mi ostali.Istinsko upuštanje znači da imaš dovoljno hrabrosti da u to ogledalo pogledaš i ne pobegneš ni od svetlosti ni od tame koje ćeš videti u njemu piše Fajt Lindau i poručuje: “Venčaj se sa sobom, spoznaj kako radikalna ljubav prema sebi preobražava život!”

Vežbe za ljubav

Knjiga “Voli bez zadrške” raskrinkava mitove i ruši iluzije. Dok tvrdi da prinčevi iz snova, kule u vazduhu i idealna partnerstva ne postoje, autor na osnovu svoje burne prošlosti i bogatog iskustva u radu sa parovima i osobama koje imaju potrebu da prodube i bolje razumeju međuljudske odnose opisuje pristupe i vežbe koji omogućavaju da se voli bez zadrške.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ne igrajte se lekovima U Srbiji se godišnje proda oko…

You cannot copy content of this page