BG online

Intervjui

Last minute odmor

NA MORU SA 7 ZVEZDICA I BASAROM

Realno sam letovao i zimovao, za velike novce, za male novce…čak i bez love, ali sam uvek planirao svoj odmor. Nerviralo me je to što mi se dešavalo baš kad treba da krenem na odmor, da me pozovu za nekoliko velikih koncerata ili nastupa…. Leto je kod nas muzičara uvek radno. Ove godine sam uradio ono što nikad do sad nisam. Uzeo sam ponudu “last minut” i sve nastupe pomerio!
Uglavnom nikad nisam znao kuda idemo odmor. Pred prijateljima sam se ponekad pravio da znam gde letujemo čak i kada je to bilo unapred dogovoreno, ali me zapravo nikad nije ni mnogo interesovalo kuda putujemo. Za mene odmor nekad može da bude i kad na trenutak ugasim telefon, ili kad jedno veče bez obaveze sedim u kafani ne gledajući na sat… To su momenti kad punim baterije.vasic1
A more tu dođe kao full charge . 😎
Moja Ivana zna šta će mi se dopasti, a šta neće i nema razloga da me bilo šta pita. Poznaje me. Uglavnom smo uvek išli na proverena mesta…. Od Turske, gde smo godinama letovali, preko Azurne obale, Crne Gore…. Tokom poslednjih nekoliko godina obilazimo Grčku. Mislim da u Grčkoj i nemaju neki luks smeštaj generalno, ali im je zato more sa 7 zvezdica.
Gde god da odeš, pa makar fasovao i splet grčkih okolnosti sa Pefkića i Halkidikija (nisam boravio duže tamo)  ili neka od ostrva Lefkada,Tasos ili na primer Zakintos (koji se meni lićno više dopada i od Sant Tropea, jer se i ne palim na taj fenseraj pretereno, a i ja govorim o moru, ne o luksuzu koji okruzuje neko mesto pored mora), grčko more je vrhunsko!
Ivana: Ajmo u nedelju na more.
vasicJa: Gde cemo jbte?!
Ivana: Videla sam neku ponudu, hotel 5 zvezdica, pun pansion za nas četvoro- 1000e.
Ja: Jel avionom?! 😀 😀 😀  (morao sam to da izgovorim J).
Ivana: Našim prevozom, ali je u pitanju neko mesto za koje nikad nisam cula…”Kamena Vurla” to je blizu Atine, nekih 160 km.
Ja: “Frula” ?”Vulva”? 😀 😀 😀 (opet sam morao). Ma, idemo gde god… jel to mora prekosutra?!
Ivana: Da.
Ja: Ok. Idemo.
Ivana: A šta ako nije dobro?!
Ja: Pa ništa…onda idemo u zezanje u Atinu, reče ti da je blizu. Svakako, gde god da smo bili, obilazili smo celu obalu 😎
Vozio sam 10 sati. Nikad kraja, ali stigosmo.
Lepo neko mestasce…nije ni hotel loš. Skroz ok. Ono što mi je zanimljivo je da u hotelu ima mnogo Grka, a malo naših. 2/3 auta na parkingu sa BG tablama i to je sve…Jednom sam čuo srpski u lobiju( mada i ne obraćam pažnju na priče bilo kakve vrste ).
Za sada obecava ..
Vec sam snimio nekoliko dobrih restorana, a s obzirom da sam poneo Basaru, par vrhunskih tompusa, a moji klinci mnogo crtanih filmova, biće ovo lep “last minute”odmor. Bar se nadam .

Željko Vasić

Tekstovi Željka Vasića:
U ogledalu su odgovori na sva pitanja
Život na facebook-u i ostale misterije univerzuma
Idemo dalje
Dobrim ljudima dešavaju se dobre stvari
Tri žene su mi promenile život
Pisanje kao psihoterapija
Suština života
Kako pronaći ženu svog života?
Put kojim se ređe ide

FB Željko Vasić

Intervju sa Željkom Vasićem:

Željko Vasić- Jednoj ženi dugujem sve

 


Željko Vasić je kantautor, pevač, muzički producent, tata, porodičan i vredan čovek, sanjar, muzičar koji iznad svega ceni kvalitetnu muziku i dobre ljude.

© BGonline All rights reservedhttps://bgonline.rs/zeljko-vasic-intervju/

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

1 komentar

1 komentar

  1. AMI

    21/08/2016 at 22:39

    A po vama, kako treba da nadjemo partnera?

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Majčinstvo u 35-oj (Kristina Radenković) Nikad nije bila na dijeti,…

You cannot copy content of this page