BG online

Vesti

Koncerti na Kalemegdanu, grupa Kerber i Goblini (Belgrade Fort Fest)

Ne samo da su dugoočekivani bili koncerti uopšte, već i nastupi bendova koji će da budu nosioci novog festivala koji se rađa u Beogradu!
KERBER i GOBLINI obeležiće prvo izdanje FORT FESTA koji će biti održan 9. i 10. jula 2021. u srcu Beograda – na Kalemegdanskoj tvrđavi.
Grupa Kerber 9.jula održati na Fort festivalu veliki beogradski koncert u okviru Nosioci programa drugog dana Belgrade Fort Festa biće grupa GOBLINI, koji su posle šest godina diskografske pauze objavili hvaljeni album “Jednina”. Pandemija ih je sprečila da ga promovišu onako kako to najbolje znaju i kako priliči ovoj ekipi. Zato će i album “Jednina” i ostali hitovi Goblina da zagrme sa Kalemegdana 10. jula.
“Ti si taj koga čekaju da menja” kažu Goblini na jednom od najvećih hitova sa aktuelnog albuma, i 10. jula će oni biti ti koji će promeniti dosadašnje stanje tišine i mirovanja – spektaklom koji pripremaju označiće povratak na velike bine među svoju brojnu publiku.
Pank rok feštu koja se sprema drugog dana Belgrade Fort Festa uveličaće i Six Pack, koje Beograđani nemaju često prilike da vide uživo, ali i PSI i Petar Pan.. Kultni bend ima veliki razlog za slavlje – 40 godina od osnivanja. Ovaj značajan jubilej započeli su objavljivanjem novog singla “Bestraga sve”.
Prvog dana Belgrade Fort Festa, Kerberu će društvo praviti Nenad Zlatanović sa grupom Texas Flood.
Nosioci programa drugog dana Belgrade Fort Festa biće grupa GOBLINI, koji su posle šest godina diskografske pauze objavili album “Jednina”.
“Ti si taj koga čekaju da menja” kažu Goblini na jednom od najvećih hitova sa aktuelnog albuma i za 10. jula pripremaju spektakl i povratak na velike bine među svoju brojnu publiku.
Pank rok feštu koja se sprema drugog dana Belgrade Fort Festa uveličaće i Six Pack, koje Beograđani nemaju često prilike da vide uživo, ali i PSI i Petar Pan.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ima moć da bolesne izleči, a zdrave spreči da se…

You cannot copy content of this page