BG online

Vesti

Branka Katić u filmu o nastanku džentlmenske obaveštajne agencije (trejler)

Film „THE KING’S MAN: POČETAK“ nas vraća u period Prvog svetskog rata i objašnjava nastanak tajnovite i dobro skrojenim odelom opremljene obaveštajne agencije. Da li su oni najbolji špijuni među džentlmenima ili najbolji džentlmeni među špijunima?
Jedan čovek i njegov pomoćnik su u trci s vremenom kako bi zaustavili najopasnije zločince u istoriji koji prete da unište živote miliona ljudi.
Naziv filma je iz dobro poznatog Kingsman promenjen u King’s Man, što daje na misterioznosti, ali i nagoveštava ko je oformio i prvi angažovao najelegantniju obaveštajnu agenciju koja “radi na najvišem nivou diskrecije”. Ovaj film prethodi dešavanjima iz ostvarenja „Kingsman: Tajna služba“ i „Kingsman: Zlatni krug“.
Rejf Fajns je na čelu zvezdane glumačke podele u ovom špijunskom ostvarenju, u ulozi Vojvode od Oksforda koji obučava mladića Konrada (Haris Dikinson), dok nadređenog i iskusnog generala Kičenera igra Čarls Dens.
Srpska glumica Branka Katić u ovom filmu igra Aleksandru Fjodorovnu, suprugu poslednjeg ruskog cara Nikolaja II.
Na strani ne tako dobrih džentlmena nalazi se niko drugi do osvedočeni zlikovac u filmu „Čudesni Spajdermen“ glumac – Ris Ifans, koji je svojim umećem transformacije do neprepoznatljivosti doveo Raspućina koga tumači u ovom filmu.
Pored njega „loše momke“ igraju Stenli Tuči (Igre gladi) i evropski glumac Danijel Brul (Kapetan Amerika: Građanski rat).
Kako nijedan špijun ne može biti dobar bez svog jataka, tako ni ova akcija sa elementima komedije ne može bez Džeme Arterton kao Poli, dame koja „nestašne“ momke drži na okupu.
Planirano je da film sa projekcijama u bioskopima Srbije startuje od 23. decembra.

TREJLER FILMA „THE KING’S MAN: POČETAK“:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ne samo da su dugoočekivani bili koncerti uopšte, već i…

You cannot copy content of this page