fbpx

BG online

Vesti

Koncept pravilne ishrane dr Predraga Nenadića

Pomozite telu da se pokrene

Dr Predrag Nenadić, diplomirani nutricionista-dijetetičar i doktor prirodne medicine objavio je novu knjigu “Hrana naša nasušna” kojom predstavlja koncept pravilne ishrane kroz svakodnevne obroke.
-Moja apsolutna posvećenost svom pozivu daje mi snagu da se neprestano usavršavam i učim, kombinujem znanje i intuiciju, drevnu prirodnu medicinu i savremenu dijagnostiku, podučavam i u praksi primenjujem stečena znanja sa ciljem lečenja i unapređenja zdravlja ljudi. Prirodna medicina, čijom idejom sam vođen, tumači ljudski organizam prirodno sposobnim da se samostalno stara o sebi, kao i da se sistemom homeostaze leči i isceljuje. Uloga nas koji se trudimo da unapredimo svest čoveka o pravilnoj ishrani je u tome da savetima i učenjem uklonimo prepreke koje blokiraju proces prirodom stečene funkcionalnosti organizma i njegovog samoisceljenja kako bismo dugoročno održali stanje opšteg zdravlja- kaže dr Nenadić

Knjigu “Hrana naša nasušna” po ceni od 680 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

Prevarite mozak, izgubite kilograme

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
„Porodični posao je delom i jači od braka, a najbliži…
error: