BG online

Vesti

Koncept pravilne ishrane dr Predraga Nenadića

Pomozite telu da se pokrene

Dr Predrag Nenadić, diplomirani nutricionista-dijetetičar i doktor prirodne medicine objavio je novu knjigu „Hrana naša nasušna“ kojom predstavlja koncept pravilne ishrane kroz svakodnevne obroke.
-Moja apsolutna posvećenost svom pozivu daje mi snagu da se neprestano usavršavam i učim, kombinujem znanje i intuiciju, drevnu prirodnu medicinu i savremenu dijagnostiku, podučavam i u praksi primenjujem stečena znanja sa ciljem lečenja i unapređenja zdravlja ljudi. Prirodna medicina, čijom idejom sam vođen, tumači ljudski organizam prirodno sposobnim da se samostalno stara o sebi, kao i da se sistemom homeostaze leči i isceljuje. Uloga nas koji se trudimo da unapredimo svest čoveka o pravilnoj ishrani je u tome da savetima i učenjem uklonimo prepreke koje blokiraju proces prirodom stečene funkcionalnosti organizma i njegovog samoisceljenja kako bismo dugoročno održali stanje opšteg zdravlja- kaže dr Nenadić

Knjigu „Hrana naša nasušna“ po ceni od 680 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  Prevarite mozak, izgubite kilograme

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Porodila sam sa drugim detetom i na porodiljskom odsustvu. Međutim,…

  You cannot copy content of this page