BG online

Vesti

Od traumatičnog detinjstva do holivudske zvezde

Lepota drugog života Šeron Stoun

“… ispovest koju nikad ne biste očekivali od jedne holivudske seks-bombe: potresno svedočanstvo o traumatičnom odrastanju, teškim zdravstvenim problemima i bespoštednoj borbi za opstanak i uspeh u surovom svetu filma.“

Na ispovednim stranicama knjige „Lepota drugog života“ slavna holivudska glumica Šeron Stoun iskreno poput poverljivog razgovora priča o svojim prelomnim ulogama, prijateljstvima koja su joj promenila život, o svojim najtežim razočaranjima i najvećim dostignućima.

Traumatično detinjstvo

Šeron Stoun otkriva kako je posle traumatičnog detinjstva ostvarila karijeru u industriji koja je prikrivala zlostavljanja pod maskom novca i glamura. Deli sa čitaocima priču kako se izborila za povratak nakon bolesti i pronašla ne samo svoju istinu već i ljubav i pomirenje sa svojom porodicom.

Knjiga za ranjene i preživele

„Lepota drugog života“ je knjiga za ranjene i za preživele; to je knjiga koja slavi žensku snagu i otpornost, a ujedno je i poziv na akciju. Ona je dokaz da nikad nije kasno progovoriti.
Prema rečima Aleksandre Čabraje koja je prevela knjigu „Šeron Stoun me je još u vreme ’Niskih strasti’ zadivila svojom tako retkom sposobnošću da izgleda i ponaša se veoma provokativno a da pritom ne deluje jeftino ni vulgarno. Zato sam verovala da ni njena autobiografija neće biti tipična holivudska priča o menjanju muževa kao čarapa. Naprotiv, ovo je ispovest koju nikad ne biste očekivali od jedne holivudske seks-bombe: potresno svedočanstvo o traumatičnom odrastanju, teškim zdravstvenim problemima i bespoštednoj borbi za opstanak i uspeh u surovom svetu filma.“

Slava i novac nisu dovoljni za sreću

Autobiografija glumice, koja je podigla prašinu u filmskom svetu, ukazuje koliko ni slava ni novac ne pomažu ako iza svega toga ne stoji jaka ličnost spremna da se bori do poslednjeg daha.

„Lepota drugog života“ Šeron Stoun možete poručiti po ceni od 1099 din + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  Kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva?

  By BGonline / 15/04/2024 / 0 Comments

  Tugovanje je cena koju plaćamo jer imamo hrabrosti da volimo ljude (Irvin Jalom)

  By BGonline / 04/04/2024 / 0 Comments

  Emocionalno nasilje ostavlja trajne psihološke posledice

  By BGonline / 11/04/2024 / 0 Comments

  Nezadovoljstvo sobom je navika

  By BGonline / 29/03/2024 / 0 Comments

  Bolest me je osvestila, opametila i mnogo čemu naučila

  By BGonline / 07/04/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Kada sam pre nekoliko godina svojim učenicima objašnjavala fiziologiju kardiovaskularnog…

  You cannot copy content of this page