BG online

Sajam automobila
Vesti

Roman za one koji umeju da vole, budu zahvalni i spremni da život uzmu u svoje ruke (“Kofer iz Berlina” Jelene Bačić Alimpić)

Jelena Bačić Alimpić donosi čitaocima još jednu nesvakidašnju ljubavnu priču u romanu „Kofer iz Berlina“ koji će biti objavljen 30. marta.
U romanu „Kofer iz Berlina“ kroz paralelne priče Jelena prati sudbinu dve hrabre žene u različitim društvenim okolnostima koje će učiniti sve za svoju porodicu. Vera Miler je uspešan advokat, poznata po rešavanju i najzamršenijih slučajeva nestanka ljudi pre i nakon pada Berlinskog zida. Ipak, ona nikako ne uspeva da uđe u trag svojim biološkim roditeljima. Valentina Vasiljevna Nečajeva deli tešku sudbinu sa hiljadama svojih sugrađana tokom opsade Lenjingrada i čezne za bezbrižnim danima iz prošlosti koje je provela u gradu Puškinu. Tamo će upoznati Ernesta Gebauera, svoju pravu, ali zabranjenu ljubav…
Jelena Bačić Alimpić sa velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem očekuje objavljivanje svoje nove knjige i prve reakcije čitalaca.
-Istraživanja za ovu knjigu sam radila veoma dugo, putovala sam u one zemlje i gradove gde se radnja romana odvija i hrabro se upustila u avanturu kako bih povezala fikciju sa stvarnim istorijskim okolnostima- otkriva Jelena Bačić Alimpić.

Uzvišena moć ljubavi

Pored ljubavne priče i mnogo emocija Jelena Bačić Alimpić ovim romanom donosi i uzbuđenje najboljih trilera.
-Turbulentno i emotivno bilo je moje putovanje i stvaranje ove nesvakidašnje priče o dve žene, dva grada i jednom zločinu u različitim periodima. Takođe, mislim da sam pišući ovaj roman lično i profesionalno sazrevala, pomerajući sopstvene granice u onoj meri u kojoj sam mislila da je to nemoguće- dodaje Jelena dok priča o knjizi „Kofer iz Berlina“ koji je hrabra, dirljiva i intrigantna priča o uzvišenoj moći ljubavi. -Ovo je knjiga za one koji umeju da vole, budu zahvalni i spremni da život uzmu u svoje ruke i suprotstave se sopstvenoj sudbini!

Knjigu “Kofer iz Berlina” Jelene Bačić Alimpić po ceni od 799 din možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kako odabrati novčanik i povećati energiju novca? Novčanik je najbitnija…