BG online

Vesti

Knjiga Sergeja Trifunovića

Nežna strana „teškog“ momka

Autobiografska proza, knjiga „Stovarište“ Sergeja Trifunovića ispresecana je pesmama (Sergej je autor svih pesama, osim dve) i ilustrovana dečijim crtežima Ona predstavlja i putopis po isprepletanoj Amero-Srbiji, od Beograda i nazad, preko Pariza, Amsterdama, Njujorka i Los Anđelesa, ali i Los Aranđelovca u kojem je prikazao sve svoje javne, ali i skrivene emocije, kao i analitičnost, kreativnu percepciju, skromnost, bespoštednost u analizi sebe.
„Sergej Trifunović, prilično neorganizovana i svugde kasneća pojava’ poznatija je kao glumac od klase, uporni aktivista, verzirani muzičar, kaskader po društvenim mrežama, iskreni dobrotvor ili bandoglavi opozicionar. Svojom pojavnošću prezasitio je rastvor našeg nevelikog javnog prostora. Sve zbog principa: „Kad si u sukobu s razumom, ti slušaj srce“. Prosto, oduvek je voleo da traži tamo gde nema lakog nalaženja. Nešto od tog emotivnog tovara lepo je deponovao u „Stovarište“. To je učinio galantno, zavodljivo, strasno i iskreno. Iznijansirano ispitivanje složenih ličnih odnosa sa profesijom i veliko svedočenje o bolu zbog gubitaka, sve od snova, uzora i autoriteta do kafana i adresa zemlje u kojoj je rođen. Uz brutalno poštenje, Sergej Trifunović svoju turbulentnu prošlost i put da postane osoba kakva je trebalo da bude opisuje hrabro. Lik „teškog momka“ poseduje i nežnu ljudsku stranu. „Stovarište“ je više, mnogo više, od memoara javne ličnosti. Kada napravite svoju pretragu „Stovarišta“, znaćete o čemu pričam.“ – Peca Popović, (iz predgovora knjige „Stovarište“)

„Sergej Trifunović je rođen 1972. u Mostaru. Devica sa podznakom u Škorpiji, Mesecom u Raku. Završio je samo osnovnu školu. Posle drugog razreda gimnazije, upisao Fakultet dramskih umetnosti, koji takođe nije završio… Iza njega je svašta, ispred njega još svaštije. Ne bojte se, nema nameru da postane pisac“- piše u kratkoj biografiji autora na koricama knjige.

Knjigu Sergeja Trifunovića „Stovarište“ po ceni od 1100 dinara + troškove dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  Narcisi- zavodljive, manipulativne, usamljene i prazne osobe

  By BGonline / 09/11/2022 / 0 Comments

  Da li antidepresivi utiču na povećanje kilaže, seksualno funkcionisanje i gubitak samopouzdanja?

  By BGonline / 15/11/2022 / 0 Comments

  Život u doba narcisoidnosti, arogantnosti i toksičnosti

  By BGonline / 20/11/2022 / 0 Comments

  Zdrav život nije pitanje dana već odluke i plana

  By BGonline / 23/11/2022 / 0 Comments

  Mentalnim spremanjem protiv anksioznosti

  By BGonline / 26/11/2022 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Naučite da odaberete adekvatnog partnera Kako izabrati osobu sa kojom…

  You cannot copy content of this page