fbpx

BG online

Psihološka prva pomoć

Povećavajte emocionalnu i seksualnu pismenost

Naučite da odaberete adekvatnog partnera

Kako izabrati osobu sa kojom ćemo rasti, kako prepoznati pravog, kako da utvrdite da niste dovoljno voljeni, kako se veza razvija: nova veza – veza u razvoju – ozbiljna veza, zašto pornografija razara intimnost, ovo su samo neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovor u knjizi dr Barbare de Angelis “Jesi li ti prava osoba za mene?”.

Ljubavne zablude i emocionalno programiranje

Ovo je knjiga o partnerskim odnosima koja pruža važne informacije i praktične tehnike kojima povećavamo emocionalnu i seksualnu pismenost, ali i šanse da odaberemo adekvatnog partnera. Autorka knjige “Jesi li ti prava osoba za mene?” dr Barbara de Angelis je psiholog, savetnik za partnerske odnose, jedan od najčitanijih, najprevođenijih i najvećih živih autoriteta iz oblasti partnerskih odnosa. U ovoj knjizi ona odgovara na brojna pitanja: Kako biramo ljubavne partnere? Kojih šest najvećih grešaka možemo napraviti na početku veze? Kako izbeći pogrešnu osobu? Znatna razlika u godinama: šta ako ste mlađi, a šta ako ste stariji? Kako da izaberemo osobu sa kojom ćemo rasti? Na 428 strana ona piše o ljubavnim zabludama, emocionalnom programiranju i pogrešnim razlozima da se izabere partner, a ova knjiga je napisana sa ciljem da vas osnaži time što će vam pružiti slobodu da postupate drugačije, da se razvijate i da uz pomoć skale kompatibilnosti i drugih alata stvorite partnerstvo kakvo ste oduvek želeli.

Knjigu “Jesi li ti prava osoba za mene?” po ceni od 1100 din. + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:



  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Pobedite unutrašnjeg kritičara Nikola je čovek srednjih godina, negovan, neoženjen,…
  error: