fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Detoks tela, uma i emocija

Kako sam osvojila trajno zdravlje

Pre 14 godina, nakon što se suočila sa dijagnozom karcinoma, lekari su joj prognozirali još 3 meseca života. Svoju duboku, ličnu priču o tome šta je prethodilo bolesti, kako se suočila sa lekarskim prognozama, odlučila da svoje apsolutno poverenje pokloni prirodi, šta je sve naučila na tom putu podelila je sa čitaocima knjige „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ koju je objavio BGonline.
„Pred vama je knjiga u koju sam pokušala i nadam se uspela da ugradim svoje iskustvo i stečena znanja tokom ovih prvih četrnaest godina moje nove, druge, duže i bolje polovine života. Prethodni život se neslavno završio rakom na grlu ili opomenom pred isključenje. Srećom da sam sve to što mi se desilo protumačila kao zadatak koji treba da rešim, a ja sam oduvek bila dobra u rešavanju svih mogućih zadataka, tako da sam pristupila dekonstrukciji i rekonstrukciji svog života sa velikom radošću, a ne tugom, kao i sa strasnom željom da potrajem na ovom svetu još neko vreme. Imala sam snage da sve čemu sam učena, vaspitana, školovana, dovedem u pitanje, te da sve iznova preispitam, uključujući i veze, odnose sa najmilijima, živima i mrtvima. Moje ozdravljenje i osvajanje trajnog zdravlja krenulo je baš sa tim velikim čišćenjem života, čišćenjem fizičkih i psihičkih toksina, gomilanih u mom telu i duši pola veka. A zašto kažem trajno zdravlje? Zato što mislim na trajanje, na harmoniju, stabilnost, nešto što ne može da se uruši preko noći. Ovakvo zdravlje se gradi, usavršava i osvaja od rođenja do smrti, sa radošću i ljubavlju.” Maja Volk
Knjiga Maje Volk „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ sadrži i brojne recepte sirove hrane.

Knjigu „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ po ceni od 1650 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  Oporavak od veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima

  By / 11/05/2023 / 0 Comments

  Život pored partnera koji se bori sa depresijom

  By / 08/05/2023 / 0 Comments

  Detoks tela, uma i emocija

  By / 10/05/2023 / 0 Comments

  Šta da radimo kad se čini da nas život sabotira?

  By / 13/05/2023 / 0 Comments

  Nezrele ličnosti žive zaglavljene između ljubavi i mržnje

  By / 24/05/2023 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Click to comment

  Leave a Reply

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Zašto su ljudi danas toliko zli jedni prema drugima ili…