BG online

ZDRAVLJE

Detoks tela, uma i emocija

Kako sam osvojila trajno zdravlje

Pre 14 godina, nakon što se suočila sa dijagnozom karcinoma, lekari su joj prognozirali još 3 meseca života. Svoju duboku, ličnu priču o tome šta je prethodilo bolesti, kako se suočila sa lekarskim prognozama, odlučila da svoje apsolutno poverenje pokloni prirodi, šta je sve naučila na tom putu podelila je sa čitaocima knjige „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ koju je objavio BGonline.
„Pred vama je knjiga u koju sam pokušala i nadam se uspela da ugradim svoje iskustvo i stečena znanja tokom ovih prvih četrnaest godina moje nove, druge, duže i bolje polovine života. Prethodni život se neslavno završio rakom na grlu ili opomenom pred isključenje. Srećom da sam sve to što mi se desilo protumačila kao zadatak koji treba da rešim, a ja sam oduvek bila dobra u rešavanju svih mogućih zadataka, tako da sam pristupila dekonstrukciji i rekonstrukciji svog života sa velikom radošću, a ne tugom, kao i sa strasnom željom da potrajem na ovom svetu još neko vreme. Imala sam snage da sve čemu sam učena, vaspitana, školovana, dovedem u pitanje, te da sve iznova preispitam, uključujući i veze, odnose sa najmilijima, živima i mrtvima. Moje ozdravljenje i osvajanje trajnog zdravlja krenulo je baš sa tim velikim čišćenjem života, čišćenjem fizičkih i psihičkih toksina, gomilanih u mom telu i duši pola veka. A zašto kažem trajno zdravlje? Zato što mislim na trajanje, na harmoniju, stabilnost, nešto što ne može da se uruši preko noći. Ovakvo zdravlje se gradi, usavršava i osvaja od rođenja do smrti, sa radošću i ljubavlju.” Maja Volk
Knjiga Maje Volk „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ sadrži i brojne recepte sirove hrane.

Knjigu „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ po ceni od 1650 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  Audio knjigu možete poručiti po ceni od 1800 dinara telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:    

   SHOP

   Erotski deo partnerstva

   By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

   Ljubav u zagrljaju manipulatora i inteligencija srca, razuma i duše

   By BGonline / 18/11/2023 / 0 Comments

   Izlečite i upoznajte svoje strahove

   By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

   Zen bašta

   By BGonline / 06/12/2023 / 0 Comments

   Život uvek može da se počne iz početka

   By BGonline / 29/11/2023 / 0 Comments
   © by BGonline. All rights reserved

   Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

   Ostavite komentar

   Komentar

   Please Login to Comment.

   To Top
   PROČITAJTE I OVO:
   Sok koji menja život Sok od celera je isceljujuće oružje…

   You cannot copy content of this page