BG online

Roditeljstvo

Kako do radosti, dobrote i ljubavi u savremenoj porodici?

Porodični bukvar

Ljubomir Nenadović je jednom davno napisao da su dve najteže stvari nasvetu: dobro državom upravljati i dobro dete vaspitati, a akademik Vladeta Jerotić je svojevremeno rekao da je uveren ako i samo retke porodice pokušavaju da u praksi primene proverene, u osnovi čovečne savete prof. Milice Novković koji se nalaze u njenom „Porodičnom bukvaru“, da će kao znamenje zrelijeg porodičnog vaspitanja biti moguć i zreliji način vođenja svake države i sveta u celini.
Ova knjiga po rečima mnogih roditelja koji su imali priliku da je pročitaju u potpunosti menja pogled na vaspitanje deteta, a autorka Milica Novković profesor u penziji, stručnjak u oblasti dječije psihologije na jednostavan i praktičan način im pomaže da omoguće deci da postanu dobri i vredni ljudi.
Ona u porodičnom bukvaru govori o stvaralačkom vaspitanju kao emocionalnom uticaju čoveka na čoveka,bez upotrebe prinude,uslovljavanja, bez kazne kao spoljašnjeg motivacionog sredstva.
Prvo izdanje Porodičnog bukvara objavljeno je 2010. godine ali je Milica odlučila da ga doradi i proširi, pa je tako u 2018. godini objavljeno dopunjeno izdanje.
-Bukvar koji je objavljen 2018.godine je posvećen ljudima koji se opredeljuju za izvornu porodicu, za ljubav bez koje čovečanstvo ne može dalje. Ova knjiga će vam dati znanje kako da se vratite sebi, svom izvoru na kojem je sve već dato: ljubav, dobrota,istina, duboka svesnost, sloboda i bog- rekla je Milica Novković.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Od greha do bolesti Mladi rođeni između 1985. i 2000.…

You cannot copy content of this page