BG online

Roditeljstvo

Kako do radosti, dobrote i ljubavi u savremenoj porodici?

Porodični bukvar

Ljubomir Nenadović je jednom davno napisao da su dve najteže stvari nasvetu: dobro državom upravljati i dobro dete vaspitati, a akademik Vladeta Jerotić je svojevremeno rekao da je uveren ako i samo retke porodice pokušavaju da u praksi primene proverene, u osnovi čovečne savete prof. Milice Novković koji se nalaze u njenom „Porodičnom bukvaru“, da će kao znamenje zrelijeg porodičnog vaspitanja biti moguć i zreliji način vođenja svake države i sveta u celini.
Ova knjiga po rečima mnogih roditelja koji su imali priliku da je pročitaju u potpunosti menja pogled na vaspitanje deteta, a autorka Milica Novković profesor u penziji, stručnjak u oblasti dječije psihologije na jednostavan i praktičan način im pomaže da omoguće deci da postanu dobri i vredni ljudi.
Ona u porodičnom bukvaru govori o stvaralačkom vaspitanju kao emocionalnom uticaju čoveka na čoveka,bez upotrebe prinude,uslovljavanja, bez kazne kao spoljašnjeg motivacionog sredstva.
Prvo izdanje Porodičnog bukvara objavljeno je 2010. godine ali je Milica odlučila da ga doradi i proširi, pa je tako u 2018. godini objavljeno dopunjeno izdanje.
-Bukvar koji je objavljen 2018.godine je posvećen ljudima koji se opredeljuju za izvornu porodicu, za ljubav bez koje čovečanstvo ne može dalje. Ova knjiga će vam dati znanje kako da se vratite sebi, svom izvoru na kojem je sve već dato: ljubav, dobrota,istina, duboka svesnost, sloboda i bog- rekla je Milica Novković.

Radionicu “Vaspitanjem bez nagrade i kazne do dobrog deteta i dobrog đaka” prof. Milica Novković održaće 11.maja od 17.30h do 20h. Na radionici će između ostalog objasniti kako bez potkupljivanja i kažnjavanja mama i tata mogu da budu najbolji roditelji, a deca bez dresure uz pomoć štapa i šargarepe izrasti u vredne i vaspitane ljude koji će voleti da se obrazuju i da uče.
Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta.
Cena porodične ulaznice 2500 dinara.
Obavezne prijave na : 066060820 Ili putem mejla: [email protected]

Knjigu “Porodični bukvar” (treće dopunjeno izdanje 2018. god) po ceni od 1510 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

Tekstovi i intervjui Milice Novković:
Emocionalno lečenje porodice
Pravilnim vaspitanjem do dobrog deteta i uspešnog đaka
Borba za zdravu i složnu porodicu
Porodica kao najopasnije mesto za život
Vaspitanjem bez nagrade i kazne do dobrog deteta i dobrog đaka
Kad se ne vole mama i tata dete najviše ispašta
Od nezadovoljnog roditelja do depresivnog deteta
Porodični bukvar

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Od greha do bolesti Mladi rođeni između 1985. i 2000.…