fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Jabukovo sirće čuva zdravlje

Prirodni eliksir za kvalitetniji život

Dr prirodne medicine i diplomirani nutricionista Predrag Nenadić tokom svoje višedecenijske karijere bavio se između ostalog detaljnim proučavanjem uticaja jabukovog sirćeta na zdravlje čoveka i danas sa sigurnošću kaže da je jabukovo sirće nešto najvrednije što je priroda podarila čoveku.
Pored brojnih studija dr Nenadić je napisao knjigu “Jabukovo sirće-čuvar vašeg zdravlja” u kojoj je otkrio na koji način ono može da unapredi kvalitet života svakog čoveka.
-Jabukovo sirće je kruna onog što je priroda podarila čoveku, eliksir koji teško da mu ima ravnog. U knjizi je objašnjeno zašto je ono važno za čoveka od njegovog prvog do poslednjeg dana života, a tu je i preko 100 načina kako se jabukovo sirće koristi. Ja sam sportisti koji je preplivao 101km Dunavom prepisao da na svaki sat pije jabukovo sirće sa medom kako bi izlučio mlečnu kiselinu koja se stvara tokom fizičke aktivnosti jer kad je redovno izbacujete nema zamora i grčenja mišića. Preporuka je da kad se probudite popijete dve supene kašike jabukovog sirćeta rastvorene u 2 dl mlake vode.Tako ćete stabilizovati svoju ph vrednost i uraditi delimičnu detoksikaciju-kaže dr Nenadić.
Po rečima dr Nenadića za bolji san je korisno uzeti emulziju jabukovog sirćeta i meda.
-U ovoj knjizi sam objasnio i na koji način se uz pomoć jabukovog sirćeta može umanjiti hiperaktivnost kod dece, razblažiti i “oprati” krv i još mnogo toga što će unaprediti zdravlje i kvalitet života ljudi- otkriva dr Nenadić.

Knjigu “Jabukovo sirće- čuvar vašeg zdravlja” po ceni od 420 din.+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

  Intervju sa dr Nenadićem možete pročitati ovde:

  Prevarite mozak, izgubite kilograme

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR obeležilo je…
  error: