BG online

Lični razvoj

Detoksikacija misli i starih emocija

ISCELITE SVOJ UM (dr Mona Liza Šulc i Lujza Hej)

Knjiga “Iscelite svoj um” nudi recept za celovitost uz pomoć medicine, afirmacija i intuicije. Uz ovaj vodič popravićete “maglu u svom mozgu” i razumeti odnos između uma i zdravlja.

Kako postići zdravlje i ravnotežu?

Dr Mona Liza Šulc i Lujza Hej pišu o tome da je za telo i um veoma važna detoksikacija misli, vezanosti, detoksikacija srca, odnosno svih starih emocija. Sve to donosi važno unutrašnje čišćenje.
Dr Mona Liza Šulc i Lujza Hej su prve zajedno razvile u knjizi “Sve je dobro” pristup koji sugeriše da se telo može isceliti korišćenjem medicine, afirmacija i intuicije. U ovoj knjizi je takav koncept primenjen na aspekte uma kod depresije, anksioznosti i zavisnosti, pamćenja, učenja, pa čak i mističkih stanja.
Naučićete iz ove knjige šta se događa u vašem mozgu i telu kad ste tužni, ljuti ili u panici, kad ste u vlasti supstance ili ponašanja od kojih ste postali zavisni, kad imate problem sa usredsređivanjem, čitanjem ili sećanjem, kad vam trauma iz prošlosti zamagljuje um u sadašnjosti, kad je emocionalno stanje nagoveštaj za fizičko oboljenje… Knjiga “Sve je dobro” svojim čitaocima donosi tabelu u kojoj je nabrojano oko 400 bolesti, simptoma i njihovih emocionalnih uzroka…
Predstavljamo vam samo neke od njih:
Zadrzavanje tečnosti ukazuje na to da se nečeg plašite da ćete izgubiti.
Bolovi u zglobovima predstavljaju promenu pravca u životu.
Štitna žlezda- poniženje… “nikad ne radim ono što želim”.
Otvorene rane na koži – nakupljen bes koji se dugo akumulira.

Knjigu „Iscelite svoj um“ po ceni od 1580 dinara + PTT troškovi možete poručiti putem telefona 066060820 ili putem porudžbenice:
  Isporuka na teritoriji Srbije

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  100 recepata i mnogo saveta Prestanite sa neprestanim brojanjem kalorija…

  You cannot copy content of this page