BG online

ZDRAVLJE

Smršajte uz dijetu na kojoj ste samo 2 dana nedeljno

100 recepata i mnogo saveta

Prestanite sa neprestanim brojanjem kalorija i isprobajte ovaj dokazan i delotvoran način mršavljenja- poručuju autori dvodnevne dijete i istoimene knjige koja sadrži plan ishrane i 100 recepata za pripremu ukusnih i sitih jela. Njeni tvorci su dr Mišel Harvi i prof. Toni Hauel koji kažu da uprkos tome što se toliko govori i piše o pravilnoj ishrani sve je veći broj ljudi sa prekomernom težinom.
Dvodnevna dijeta daje jasne smernice o tome šta smete da jedete tokom ona 2 dana kad ste na restriktivnom režimu ishrane. U ovoj dijeti je smanjen broj ugljenih hidrata koji povećavaju osećaj gladi. Tokom ostalih 5 dana u nedelji se primenjuje normalna, zdrava, mediteranska ishrana.

Mršavljenje bez osećaja gladi

Dvodnevna dijeta je osmišljena tako da sadrži dovoljno malo kalorija kako biste mogli da smršate, ali da nemate osećaj gladi i lako se uklapa u stil života ispunjen obavezama.
Lakše je držati dijetu dva dana u nedelji nego tokom cele nedelje- kažu njeni autori i dodaju da ova dijeta ima jasna pravila i utiče na stvaranje zdravih navika u ishrani, sticanje kontrole nad onim što jedete, pa tako i nad svojom težinom.

Izgubite masti, ne mišiće

Kad drastično smanjite količinu kalorija tokom samo 2 dana nedeljno, ponovo ćete naučiti kako je to biti gladan i kako izgleda normalna porcija. Naučićete da jedete sporije, da cenite manje količine hrane, stvarno uživate u njoj, otkrijete koliko vam hrane zaista treba. Dvodnevna dijeta povećava samopouzdanje, uz nju ćete izgubiti masno a ne mišićno tkivo.
Osobe koje su držale poboljšanu “dvodnevnu dijetu” izgubile su proporcionalno više masnog tkiva nego one koje su držale dijetu svakodnevno, a pri tom je 80% izgubljenih kg bilo masno tkivo- napominju autori “Dvodnevne dijete”.

Knjigu “Dvodnevna dijeta” po ceni od 899 din+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Veličanstvenim rok spektaklom YU grupa je na punom Tašmajdanu obeležila…

  You cannot copy content of this page