fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Bolje zdravlje uz pomoć eteričnih ulja

Postizanje istinskog zdravlja nije lak zadatak. Mnogim ljudima je lakše da popiju tabletu nego da se pozabave na pravi način svojim zdravljem i prirodnim putem ga unaprede. U knjizi „Lekovita moć eteričnih ulja“ Erik Zjelinski pokazuje čitaocima kako da stave svoje zdravlje na prvo mesto i uživaju u brojnim koristima eteričnih ulja koja predstavljaju prirodno rešenje za mnoge zdravstvene probleme.

Formule za bolji san, protiv upala, za balans hormona

Erik Zjelinski je doktor kiropraktike i organizator samita Revolucija eteričnih ulja. Njegova knjiga „Lekovita moć eteričnih ulja“ je sveobuhvatan vodič za usavršavanje korišćenja eteričnih ulja, s ciljem postizanja dobrog zdravlja i blagostanja. Ovaj vodič sadrži na desetine recepata i formula za miran i okrepljujući san, ublažavanje upala, uravnoteženje hormona i mnogo toga drugog. U knjizi autor pokazuje čitaocima kako da stave svoje zdravlje na prvo mesto i uživaju u brojnim benefitima eteričnih ulja.

Za dan bez stresa

Knjiga „Lekovita moć eteričnih ulja“ je posebno korisna za početnike, jer Dr Zjelinsi objašnjava sve što treba znati za početno korišćenje eteričnih ulja, uključujući i sedam najboljih ulja i uobičajene tehnike korišćenja i alatke, predstavlja primere dnevnih običaja koje možete i sami da sledite kako biste uživali u korisnim svojstvima eteričnih ulja, uključujući i petominutno korišćenje ulja tamjana i nerolija za produktivan dan bez stresa, kao i jednostavan običaj pred spavanje koji obuhvata korišćenje ulja lavande zbog njegovog uspavljujućeg dejstva.

Žensko zdravlje

Potpomognut iscrpnim istraživanjem, Dr Z predstavlja i mešavine eteričnih ulja koje pomažu balansiranju hormona, ublažavanju upala, poboljšanju varenja, imuniteta i drugih zdravstvenih koristi. Bićete naoružani s više od 150 recepata za svaku zdravstvenu potrebu, a postoji i poseban odeljak za žensko zdravlje koji uključuje na desetine formula za ublažavanje simptoma PMS-a, trudnoće i menopauze, borbu protiv kandide i poboljšanje plodnosti. Ovakav sveobuhvatan pristup koristiće i onima koji su dobro upoznati s eteričnim uljima.

Knjigu Lekovita moć eteričnih ulja po ceni od 1240 din.+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:  Knjige dr Branimira Nestorovića o karcinomu, astmi, ekcemu i alergijama

  Krema za sunčanje po preporuci dr Nestorovića (recept)

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Budite sebi dobar roditelj Prvom napadu panike obično prethodi određeni…
  error: