fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Knjige dr Branimira Nestorovića o karcinomu, astmi, ekcemu i alergijama

Nakon velikog uspeha i interesovanja koje je izazvala knjiga „Između dva sveta“ koja je 2021. dobila i svoje dopunjeno izdanje koje je činila i knjiga „Moj život između dva sveta“, dr Branimir Nestorović je objavio šesto izdanje svoje knjige„Dete sa alergijom, ekcemom i astmom“ i knjigu „Karcinom“ (Kako sprečiti i lečiti karcinom integrativnim pristupom).
Knjige su po rečima dr Nestorovića namenjene običnim ljudima, ali i lekarima kojima mogu biti od pomoći u lečenju, ali i preventivi.
Prof.dr Branimir Nestorović je u knjizi „Dete sa alergijom, ekcemom i astmom“ pisao o tome kako se manifestuju astma, alergija i atopijski dermatitis (dečiji ekcem), šta je urtikarija, kako se astma ponaša u dodiru sa virusnom infekcijom, o preosetljivosti bronhija, napadu astme, postavljanju dijagnoze, kako se astma ispoljava kod dece, koji su opšti principi lečenja, koji se lekovi koriste, šta roditelji mogu da učine u akutnom napadu astme, upotrebi lekova u vidu aerosola, preventivnim terapijama, astmi i sportu, uticaju klime na astmu, psihičkim faktorima kod dečije astme, šta se može učiniti da bi se astma sprečila, o alergijskoj kijavici, o svemu što može da naškodi, alergiji na ubod insekata, anafilaktičkom šoku, alergiji na lekove i biološka sredstva.

Jedan deo svog širokog medicinskog znanja prof. dr Branimir Nestorović želeo je da podeli sa obolelima i onima koji ne žele da se razbole od teške bolesti- karcinoma. On u uvodu knjige „Karcinom“ napominje: „Nemam nameru da suprotstavljam hemioterapiju načinima lečenja nabrojanim u knjizi. Štaviše, mnoge metode lečenja su komplementarne. Želim da pokažem da se u lečenju moraju koristiti sve metode koje deluju. Najbolje je sprečiti natanak karcinoma ili ga lečiti dok je mali. Ali i kod uznapredovalih oblika bolesti postoje brojna sredstva koja mogu biti od koristi.“
Između ostalog dr Branimir Nestorović u knjizi je pisao o ranom otkrivanju karcinoma, ishrani, smanjenju kiselosti organizma, kiseoniku, ozonu, lečenju biljkama, jodu, vitaminu D, probioticima, suzbiljanju stresa, kurkumi, tamjanu, selenu, protokolu u postupku lečenja karcinoma integrativni pristupom.

 

Knjige dr Nestorovića  „Između dva sveta“ (2750 dinara + troškovi dostave), „Karcinom“ (2000 dinara + troškovi dostave) i „Dete sa alergijom, ekcemom i astmom“ (1700 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

  Treći deo knjige „Između dva sveta“ dr Branimira Nestorovića pod nazivom „Drugi svet“ biće objavljen tokom januara pod nazivom „Treći svet“.
  Knjigu „Drugi svet“ možete rezervisati mejlom: nestorovic.bgonline@gmail.com

  Kad izgubite veru u ljude izgubili ste sebe

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Novak Đoković Fondacija je donirala dečije teniske loptice klubovima širom…
  error: